dilluns, 3 de juny del 2024

LA FESTA DEL PACA 180m 6b/Ae ( V obligat)-PELADET-TERRADETS

 

Avui toca fer-li la pilota a un gran , però que gran i en tots els sentits i direccions homenàs .

Un gran ascalador i millor home , ferm , decidit que va pel dret i sense pels a la llengua , el que a Lleida en diem un bon verro si senyor , sols li podem retreure que li diu botifarra a la llangonissa ( si si!! puto corrector acamacat!!.....¡¡ LLANGONISSA!! ) però li perdonem per ser ell .

També li diu estreps a les ascaletes però aquí ja no hi entrarem.

D’ell em aprés que “pedal” pot ser algo mes que agafar un bon gat , que "A4" pot ser algo mes que un cotxe , que quant diuen "ascalada artificial" no es refereixen expressament a l’ascalada esportiva , en fi tot un referent a cal GALL i un pou d'informació on abeurar-nos.

Força PACA i no dixos mai d’ascalar ni de riure ni der fer-nos riure .

Ara ja amb lo PACA ben ensabonat us explicarem una mica la via.

La trobareu semi equipada amb una bona representació dels estris d’altres èpoques  , pitons i amb alguns d’ells casolans  , ponts de roca , reblons i spits . La veritat es que algunes peces i sobre tot els ponts de roca demanen ja una restauració , sense ser perillosa si que cal dir que  algunes peces potser no aguantarien una pinya.

Demanen plaquetes recuperables , però mireu que siguin de les de pas mes gran , els reblons son dels dobles així com ell , tot i això  no son imprescindibles.

Lo segon i lo tercer  , donada la mes que rebonica primavera que estem tenint , a rogles son una espectacular selva de matoll mediterrani , preciós!!

Ombra fins la una o així.

L’últim es una flipada de llarg , guapíssim, al dos ens va agradar molt , sols per aquet llarg ja val la pena fer la via , no volem dir es que la resta sigui dolenta , però aquet li puja lo llisto un pujal.

Al la darrera role i hau un poll , un híbrid de voltor i estruç , lo pobret pot i ho fa això d’amagar lo cap a un forat que te a ma , ara ja esta ben esqueradet i a punt de volar ,  ens va semblar que la nostra puta presencia la va entomar mig be allí fent l’estruç , però millor no feu com nosaltres i aneu-hi passat lo juny .

Com que anàvem amb mes colla uns a la NYEROS i altres a la MEL , vam rapelar tots per la PADRI de la MEL , tres ràpels ben còmodes i a terra.

GRACIES PACA PER AQUESTA FESTA .

ARRENCADA

LO SEGON 

MATOLLEJANT

L'HIBRID I L'ESPÈCIMEN

MOLT MAJO LO CINQUE

RESSENYA DE L'HOME ENCICLOPEDIA

LUICHY TENIM PERMIS PER PENJAR-LA?? 

JA DIRAS....


AQUAREL.LA  HIPERREALISTA

LO XIST