dimecres, 24 de maig del 2023

20 de Maig de 2023-PREPIRINEU-Vol de Reconeixement-45 Minuts

 

Controlers

Ja fa dies que LOS GALLS DE CATEDRA (no aquestos que es fan dir GALLELITES , uns palanganeros) teníem la mosca darrera de la orella. No mes fan que piular que si han anat aquí que si han anat allà, que si això esta ben equipat, que si a aquella via li sobren xapes que si l’altra es pot fer amb flotants (bon palabro això de flotants) ..... en fi, que volíem comprovar de “motu propi” i amb probes contundents si era veritat tot el que diuen, si es veritat que surten cada dissabte i entre setmana, o si tot es lo que ara diuen i esta de moda I.A. (Intel·ligència Artificial)  o també una Fake News.

Ni curts ni mandrosos , agafem un Parato Vion i anem a veure que passa per les nostres parets del Prepirineu . Com ja ens temíem es confirma la nostra sospita, no es veu ningú a les parets des de el Montsec del Estall fins a Roca dels Arcs. Ningú, així que tot es fals i la mostra la teniu en el reportatge aportat. A vore si vosaltres , lectors, que sou gent assenyada veieu algú. Eh que no? Pos aquí ho deixo.

Cal dir que quan tornàvem vam veure un vehicle que pujava cap a Rúbies. Creiem que podia el Asín, (aquets home volta per tot arreu). Salut i una abraçada Joan






A Terradets no hi ha ningu




LO XIST:







3 comentaris:

pepet ha dit...

Has de tenir en compte que a certes edats ja no es te cap credivilitat....dediqueu-vos a jugar al dominó al casal i deixeu al jovent fer esport.

joan asin ha dit...

Je, je, una abraçada😜

Anònim ha dit...

la envidia e mu mala
LOGALLVOLANDERA