dimarts, 16 d’agost del 2022

ARESTA EST PA DE SUCRE- 390m. IV+ - 1750/2863m.+ - PIC PA DE SUCRE-CAVALLERS

 

De tant en tant m’agrada anar amb mi mateix per poder discutir-me temes personals a crits , amb força escarafalls i sense la presencia de ningú , no em serveis de res per mai m’acabo donant la raó a mi mateix , però mira tu....abuido lo pap.

Surto des de l’aparcament i en dos quarts de cinc hores arribo a peu de via amb paradeta a fer una coca cola al refu....vuit al mes d’agost!!! , camí poc marcat on la intuïció serà bona companya , per tal d’informar-vos be us ajunto una adreça que es la jo vai fer anar , prou fiable, tot i que lo primer pito que diu assenyala l’inici de via no hi es.

eshttps://www.camptocamp.org/routes/231018/es/pa-de-sucre-arista-e.

Dir que la roca es sempre bona in en pocs roclets acceptable.

Es una via rapida de fer si hi aneu en parella.

Lo grau es del antic , i si us enmerdeu ( un bon Gall ho ha de fer) fàcilment haureu de fer una mica mes del ressenyat.

Per temes climatològics vai haver de fer parada i fonda a la cinquena role , cosa que hem va allargar mes la feina per al segon dia. 

Si aneu carregats no deprecieu la baixada per la normal , no es difícil per us demanarà alguna des grimpada amb caiguda cap al pati , compteu entre quatre i cinc hores des del cim fins a l'aparcament segons lo mandobles que us trobeu.

Lo rader lloc per agafar aigua serà l’estany superior del Tumeneia.

Es una aresta discontinua entre lo III i lo IV+ però amb moltes possibilitats de deixar-se anar par la quantitat de propostes en bona roca que ofereix , el lloc es preciós i lo pic un bon tros i de bon granet amb panys ben drets i impressionant.

No es pot dir que sigui un viot però tant lo lloc i coma tota l’activitat en conjunt et deixaran les piles per a carregar.


RECORREGUT APROXIMAT TRET DE L'ADREÇA QUE US ASSENYALO

MES TRANQUIL DESPRES DE DISCUTIR-ME A CRITS





                                                               PRIMERES LLUMS


LO XIST


                                                    ¡¡¡L'ERMENGOL A PRESIDENT!!!