dilluns, 19 d’octubre del 2020

ROCK DE LUX 6a+ - TUBULAR BELLS Ae-6a+-PENYA ROIA-BALDELLOU

 

Això de la collonademia ja comença a tocar els nassos , ves tu ara tornar a tancar els bars , i si tot s’ha de dir , direm que realment nosaltres no surtim per veure als amics nooo!! ni per ascalar noo!! ni per escampar la boira una estoneta noo!! , NOOOO!!!! surtim  únicament per poder plantar lo cul a la cadira d’un bar abans i després de la suposada excusa per fotre el cam  de casa.

Sort que som gent de frontera i tenim a ma l’estraperlo i aquest cop en farem us , fotrem el camp cap a l’Aragó que allí si tenen bars com deu mana ¡¡¡¡OBERTS!!!!

Triarem la Penya Roia que es dona el cas que cap la coneixem i tindrem uns quants bars pel camí per poder triar camp base.

El lloc es preciós , tranquil i feréstec , cosa d’agrair en aquestos temps en que la gent s’ha tornat boja i tots tots miren a la muntanya per deixar-se anar i poder massificar i embrutar tal com ha de fer un bon urbanita.

Primer li fotrem a la ROCK de LUX , una via semi equipada amb parabolts amb un primer llarg una mica de tràmit que ens dura a un excepcional segon llarg mantingut sobre roca collonuda amb un grau apretadet amb regust a antic , la via es baixa amb un ràpel  de 55m.

Després anirem a la TUBULAR BELLS , via pràcticament des equipada que patulla per una mena de canal xemeneia , tot i que te un traçat lògic no es ha acabat de fer el pes , algun tram bonic i poca cosa mes , comentar que la segona reunió diuen que es fa d’un spit i un abret , de l’abret sols queden les bagues , deu ser al bar.....

D’aquí dos van baixar caminat i jo rapelant per unes qüestions que no us explicaré per no n’heu de fotre res , sols diré que els flotants flotar pot se si flotaran però lo de volar no ho toquen massa be , un ràpel de 55m fins la role 1 i un altre de 20 i a terra.

AU SIAU I NO US AMUNTEGUEU COLLONS , EL MEDI HO AGRAIRA.


RESSENYA DE NO SE QUI

ARRENCADA L1

R LLARG 1

LLARG 2

BRUTAL ESPATARRANT

FINAL DE BAVARESSA

PANORAMICA AMB LA CIGALA A LA MA


AQUESTA TAMPOC SABEM DE QUI ES


Ae INICIAL

LLARG 1

INICI LLARG DOS I CESAR AMB CARA DE QUE LA VIA  LI ESTA AGRADANT

FINAL LLARG 2

LLARG 3 

PADRINS QUE JA NO SABEN NI COMPTAR 


LO XIST






1 comentari:

Mingo ha dit...

Pepe, això és cap a la Roca Roja?