dijous, 8 d’octubre del 2020

Batman & Robin, 7a (225 m, 6a+ ob), Bagasses, Terradets

Recentment en Marc "Marki" publica aquesta nova obertura a la paret de les Bagasses, i la agonia interna que portem ens fa canviar els plans i decidim fer-li una visita. Sols que sigui la meitat de bona de la seva "Amor de madre" ja haurà valgut la pena. I a fe de Déu que ho és.

Decidim accedir per la feixa, així que pugem els 260 m. de desnivell des del pàrking de Regina (per la baixada habitual), i un cop a la feixa, la recorrem 120 m. i la trobem passada la CADE. Tots les llargs són bons, de caràcter diferent. Senzills com el L1, durets com el L2 o L7 o més durs com el L3 (però no obligats), excepcionals com la placa vilanovina del L5 que no voldries que s'acabés mai, o una mica més compromesos com el L6 que segurament és el llarg que li dóna el grau obligat.

És un plaer escalar a Terradets sobre roca "nova", tot i que alguns cantets poden anar saltant, però la bona protecció de la via no et fa patir en excés. El grau el trobem ben encertat. Tot surt a excepció de la sortida de l'aleta que m'obliga a reposar.

Aneu-hi perquè és un plaer de via. Felicitats als aperturistes. Ben trobada.

Material: àliens i tòtems fins al verd. 14 cintes.  


Ressenya original

Ari a l'L1

L2

L2

L3

L3. L'aleta

L5. Magnífic


L6. A sobre del torreó

L6

L7

Fotocim

Lo Xist