dissabte, 10 d’octubre del 2020

Mimi, 6c+/A0 (6a+/A1 ob, 120 m), Roca de Ponent, Poblet

AVUI DIA DE TREURE LA POLS A UNA PETITA JOIA OBLIDADA

En un temps ja llunyà , ens va donar per eixamplar la raça humana en forma de nous cadellets per que puguessin cargar-se en la mare que ens va matricular al esquerar-se i en veure la merda de mon que els deixarem.

Com a bon pare escalador cumbaya que es preu-hi , tocava dedica’ls-hi una via per a la feta del seu naixement , i a la meua petita de nom Mireia ara farà uns 17 anys li va tocar aquesta , lo de Mími ve per com l’anomenava ma mare al cel sigui i a poder ser amb la seva dèria acomplerta , sempre remugava allò de “quin dia serà aquell que dormiré amb aquell” , no he sabut mai a qui es referia però que li faci bon profit.

Es a la Roca de Ponent a Castellfollit a tocar de Poblet , lloc preciós i de granet !!! un luxe tenir afloraments així a tocar de casa.

Ara per anar-hi haureu d’aparcar a l’aparcament 6 , ara es veu que ja controlen l’afluència per que amb la garbera de gent que patullem per la muntanya ja comencem a ser una pèste per al medi , uns metres carretera amunt ens encarem cap a un corriolet marcat com PASSEIG GEOLOGIC , a poc d’enfilar la tartera unes fites a esquerra ens faran deixar lo camí i pit amunt ens dura a peu de paret , un cop aquí uns metres a esquerra fins al peu d’un marcat diedre taronja i tombat amb dos parapors visibles i ja hi sereu.

Via poc equipada però de bon aparellar amb ferramenta de ficar i treure , tot us quedarà a mort.

Molen un joquet de tascons petits , aliend blau , joc complert de Totems i un tres del Camelot.

Obligat deu anar sobre el 6a+ A1 , ascalada variada entre gorilera i finura .

Bona roca encara que al ser cara Nord Oest la molsa hi fa vida , fet  que no ha de representar massa problema.

Lo César a alliberat els dos A1 del segon llarg , ta Manolo lo padrí , deixant-los de 6c+ gorilero l’arrencada del llarg i 6c de finura la placa final .

No sembla que es faci massa , però segur es per que al bar de Poblet on tenien lo  llibre de ressenyes es veu que l’han perdut , de fet no saben ni que existia , així dons la culpa es seua, sinó segur que hi haurien cues cada cap de setmana per lo re bona a collons  que es.

AU GENT A FOTER-LI DE VALENT , A LO DE PORTAR CANALLA AL MON I A ASCALAR TAMBE.

 

Aproximació. Track aquí (https://drive.google.com/file/d/10xX4569iKelKYl_JZVfCDD9aVNAzWKnL/)



Ubicació

Ressenya Cal Gall


L1

Arribada a l'R1

L2



Arribada a l'R2

L3

FotoPorxoDeCasaAmbPinDePollastre


Lo Xist  

Ja podem donar per tancada l'enquesta LoGall Gay

And the winners, are, ......