diumenge, 27 de setembre del 2020

Aguanta, 6c (250 m), Rentisclera de la Massana, Paret del Tamok

Fantàstica i recent apertura que enllestim en mode Gall padrí. És a dir, un parell de dies. El primer el dediquem a fer els primers 5 llargs. Bons llargs, però destaca un L4 espectacular, de bavaresa sense fi. L'L5 presenta un pas de bloc, però surt bé, i decidim la variant  directa. Deixem la placa ganxets per a futures repeticions aquesta tardor. La calor apreta i decidim sortir caminant per dalt. Ja farem la segona part un altre dia i estalviem els destrepe per la feixa.

El segon dia entrem per la Penjolls de la Reina. El seu primer llarg és excepcional. Seguim per la Laia que ens deixa a la R5bis. Començo amb un boníssim llarg de fissura, bastant ben assegurat. Graus amables. Bonics també la resta de llargs, més senzills. L'L8 despista una mica. Quan acabeu de sortir dels sostret, com no es veu el bolt, no està clar cap a on anar. Retorneu a esquerra per sobre del sostre. La temptació de tirar recte amunt (o a dreta) quasi em fa liar-la.

Gràcies Montse, Emili i Albert. Molt bona via, equipada amb mestratge. Fantàstic regal de cumple.

Material: Àliens, tòtems, cams #0.5,#1,#2,#3 i #4.  Si la feu en dues tandes, la segona no requereix tant de material. Podeu estalviar-vos repetir res. I el cam#4 si és dels vells, millor (o el #5), però tampoc és molt necessari. Sols us estalviarà un metre de vol

 

Situació

Ressenya original


Ressenya de l'Isaac


L2

Pepe al fenomenal L4

Final del L5

Als Penjolls de la Reina

L6. Aguantant la paret

L7

L7

Postureo a l'L8

L9

XurriFotoCim

 Lo Xist