divendres, 18 de setembre del 2020

Putos abrefáciles, 6b (140 m), Costa de Fontanella

 Poques vies on la Montse i l'Emili estiguin involucrats he fet, però sempre m'han agradat. Així doncs, tinc una llista in mente (Set d'amor a Narieda, Cachorrito a Foratata, Aguanta al Tamok, ...) que anirem enllestint quan s'alineïn els astres. Mentre tant, ens conformem amb aquesta petita joia ubicada prop del congost de 3 ponts, passat Organyà. Avui no tenim gaire temps, i la orientació és perfecta per a una escalada ràpida al vespre. A partir de les 14:00 sereu a l'ombra.

La ressenya deixa molt clar on aparcar. La pista, millor, en 4x4, si no, a caminar una mica. El camí està ben fitat. No perdeu les fites perquè si no us tocarà deambular per alguna tartera buscant el pas, i no mola gaire. Aquí teniu un track per no fer el gamarús com nosaltres a l'aproximació.

La via és bona, ben equipada on cal i de bon equipar quan no. Però el darrer llarg (L4) és de traca. Boníssim. Ell sol paga la pena. Quan arribeu a la R1 us pot sorprendre trobar un sol bolt. L'altre està dos metres a la dreta. Podeu reforçar-la fàcilment. Amb un abrefàcil mateix.

I la retirada ràpida, dos ràpels ben llargs i al terra. A més, les cordes corren de luxe. Felicitats parella.

 

Material: tascons (petits/mitjans), àliens, tòtems, Cams #3 i #4

Avís d'spoiler: A l'L4 guardeu-vos el #4 pel pas abans del darrer pont de roca 


Ubicació


Guapa ressenya   

Ari a l'L1

L2

L3

L4

Alegria que no falti

Fotocim

Lo Xist