diumenge, 4 de febrer del 2018

SORTIDA CAP ENDAVANT 6B/Ae-AGULLA DELS PELATS-MONTROIG

Hi ha gent ja creixudeta que es béuen l’enteniment...de sobte entren en una segona joventut sense tenir en compte que el cos d’un granadet , per molt que diguin a les boniques dites que volten pel mon , ja no pot aguantar el que abans era mes que normal.

Volen surtir a tibar massa suvint i apretar la maquina fins allà on no cal ni convé...

Com no caldria dubtar que podria passar ,el cos se`n ressent i comencen les lesions.

Per que us explico això direu? Molt senzill...per fotre merder i montar una mica de sidral al explicar-vos que tenim al POLLOT una mica ferit de tant fer el TRIBURCI... reconèixer també que una mica d’envejota , i no de la sana si no de la mes punyertera que hi pugui haver , si que tenim de veure`l trepar dia si dia no.

El cas que ara entendreu lo vidio que penjem , aprofiteu vosaltres també per fer saragata i fotre a parir a tots aquestos que tenen massa temps lliure i poden ascalar mes que vosaltres.

Comparativament , ells per estar al vostre nivell haurien  de fer al menys dos graus mes , amb les mans lligades a l’esquena i per casc un calder de ferro fos amb anses de barró...i lo barró inclòs per allò del contra pes.

ELS POBRES PRINGATS QUE TREBALLEM MASSA AL PODER I ENCARA QUE SIGUI PER PUTA ENVEJA  LLENYA ALS PRIBILEGIATS.

LA VIA

Avui amb unes expectatives de rasca i vents freds decidim pujar a provar sort al MONTROIG i fer algo curt ,  anirem a  una via oberta per lo PARCE lo BRESCO i lo JOAN A5.

Tot i que des de sota la roca no fa massa bona fila , a part també d’algun comentari que em sentit sobre la seva qualitat , la veritat es que ens ha semblat prou bona en pràcticament  tot el recorregut i tret d’alguns petits rogles no vos farà patir en excés.

Semi equipada i de  bon trastejar encara que en algun punt caldrà ascalar una mica fins a la propera assegurança o emplaçament de la ferramenta , però sempre sense arribar a nivells d’estres.

Les reunions còmodes a collons...fins i tot us podreu agitar si voleu ,cosa que cada vegada agraeixo mes...deu ser l’edat o l’esquena o totes dos coses a l’hora.

Lo primer te un tram d’Ae , diuen que si 7a ?,  que no em tret amb una surtida del artifo al lliure apretadeta , llarg entretingut i variat amb un pas inter mig de 6a que te el seu que de rarot.

Lo segon te la particularitat en un sostret de 6b que podreu cusir al gust a sota mateix amb bones peces a caldo i la certesa que en cas de caiguda la pinya es neta de totes totes, quasi be de gust volar i tot!! , el que li treu ferro a la cosa.


Al tercer....i per que quedi clar que som GALLS... com no la liem...i tot i tenir la ressenya a la ma ens encigalem i sortim per la veïna ATAC DE BANYES...un bon i curt llarguet de sortida al cim amb una roca espectacular....i es axi i per no reconèixer la cagada i per fer-nos els entesos direm que es millor sortida per que li afegeix un plus al traçat.


 RESSENYA CAL A5

 PRIMERS METRES

 L'Ae  DE ROCA DELICADA

 PRIMER BOLT DEL SEGON

 EL SOSTRET ..LO PAS DEL LLARG

 LO PÈPE DEL CURRIOL

 LO TÀTO...UN ALTRE QUE ARA TE MOLT TEMPS PER ASCALAR!!

 LO MARÍC...ESPATLLAT PERO NO PARA EL CABR...

 TERCER DE LA ATAC DE BANYES

 MAGNIFIC I CURT LLARG DE SURTIDA AL CIM

 AMB UNA ROCA DE COLLONS

FOTOAMBDOSMARRANOSQUETENENMOLTTEMPSLLIURECIM

LO VIDIOXIST