dimecres, 28 de febrer del 2018

24 de Febrer de 2018-MONTSEC D'ARES-Cap de Ras-Paret de Xurulla-MONTSICIANA 160M. 6a (V+ obl.)

RESSENYA DE INTERNET
RESSENYA DEL COLECCIONISTE
RESSENYA DEL JOAN ASIN

  Hola nenes i hola nens. Com podeu veure la cosa va d'informacio a tope, no sigui que us perdeu. Resulta que com ens fotem vells, cal exercitar el "serebro" i la millor manera es que puguem veure "afotos". De tota manera si ho trobeu desmesurat passeu directament de nosaltres i en paus.
  Lo grupuscul "Seneca" de Lo Gall ha deixat passar un dies des de la publicació per part del grupuscul mal anomenat "Gallelite" per tal de que els malats de pedra tinguessin temps de poder llegir i criticar les tonteries que escriuen.  Jo ho he fet i no estaria de mes que tots ho fessam.
  Be, a lo que anem. La via es troba situada a la dreta de la canal de baixada de les vies mes clasiques dels Puntals (Tope Clasic, Tercer Hombre, ....) cal pujar pel camí que surt per l'esquerra del gran bloc que hi ha a la pista i per la tartera amunt a buscar el espero a la dreta dels sostres. L'inici es troba al peu d'una sabina , hi ha una "M" picada i mes amunt una fletxa "De allí al Cielo".
  La via esta força be , llargs escarsés (imparells) fàcils? i llargs parells potents (Opinió "Seneca"). Jo ,com es habitual, vaig fer unes quantes marranades que no contaré, per no ferir la sensibilitat dels Puristes.
  La baixada es fa per la canal de la dreta  direcció Est, en arribar a dalt, hi ha un pal de senyalitzacio. Tornareu al pedrot de la pista, sempre seguin fites i marques de color blau. Au! A pastar!

LES AFOTOS:
 Problemes de Rimaia
 la "M" de Montsiciana?
 Veieu la flecha?
 Lo Tato pasant la rimaia "como si nada"
 L1
 L1
 L'Amadeu de galeria
 L1
 L3
 L3
 L3
 L4
L4
FOTOCIM

LO CLIP:


3 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Ostia la padrinada ha surtit da la coba!!!

Anònim ha dit...

Vaya merda de fotocim. On és l.Amadeu?

LogallAveriat

Logallconfus ha dit...

Se,ns va caure al arribar a dalt