dimecres, 26 d’abril del 2023

Mi agüita amarilla, 6a (160 m) + Extensió, 6b+ (15 m), Punta Camarasa

La paranoia per les regulacions/prohibicions ha arribat a tal punt que la gent obre anònimament. No és per menys, ja que la informació, en el millor dels casos, és difícil de trobar. Busques per internet, i t'apareixen regulacions del 2009. Seran vàlides encara?  Escoltes comentaris al bar i, un et diu que si passat l'esperó no es pot, que si gira que si tomba, i poca cosa clara en els llocs on no s'han posat cartell indicant específicament que allí, res de res.

Així doncs, el consorci "Escaladores Muertos" ens comunica que diumenge han obert una nova ruta, "Mi agüita amarilla". Aquells que tenim una edat ja sabem de què va el nom. I com un del seus membres apunta, no li deixem ni la "jornada de reflexió" per posar-nos-hi.

La via és bona: un primer llarg excel·lent, el segon i final bé, i un segon una mica brut, encara. Poques proteccions fixes. Algun llarg fàcil requereix una mica d'alegria. El primer llarg ens permetrà assegurar-lo com vulguem. En arribar al cim encara tenim ganes de més, i veiem un sòcol d'uns 15 metres, amb bones fissures. Decidim allargar l'escalada una mica més. Sortirà un llarg més difícil, net i que ens permet baixar a peu fins al ràpel de l'R4.  

Compte que el pont de roca del flanqueig de l'L3 ja no hi és. De l'R3 s'arriba amb un ràpel de 60 m a la feixa.

Trobareu la via a la dreta de les vies CNT i Flor d'Agost.

Material: àliens (des del blau), tòtems, Cams #3 (repetiu algun intermedi)

 

Resse original (molt original :-)

 
L1

Vic a l'L2

I a l'L4

Extensió de la via

Vic obrint l'L5

Foto-família

Lo Xist




2 comentaris:

Lluís Nadal ha dit...

Perdona, llegeixo que la trobarem a l'esquerra de la CNT i la Flor d'Agost i veig a la ressenya que hauria de ser al contrari, a la dreta d'aquestes vies. Ara no sé si és una errada o la ressenya ha quedat el mode mirall... I feliciteu als aperturistes, sembla molt bona línia i en bon estil!

Csar Fdez ha dit...

Hola Lluís, tens raó, és un error meu. Corregit. Gràcies