diumenge, 16 d’abril del 2023

Dr. Jekyll, 6c-Ae (6a ob, 295 m), Serrat de Sant Miquel, Montsec d'Ares

Compartir, donar, és una de les experiències més gratificants per a algú. Ho saben bé tots aquells que dediquen part del seu temps a ajudar segments que la societat ha deixat al marge. Parlo de cooperants i col·laboradors d'ONGs en qualsevol banda de l'espectre dels "pàries" actuals. Se'ls il·lumina la mirada quan et comenten els seus projectes; quan et fan veure que sempre reben més que no pas allò que donen.

En una activitat com la nostra, l'escalada, no exempta d'individualismes, egos i postureig, la comunitat aperturista fa una tasca semblant. Entre aquests, són un bon grapat els que obren pel plaer de compartir el seu somni, i gaudeixen tant o més donant a conèixer els seus projectes com elaborant-los. Ens encanta quan algú ens fa arribar la seva nova ressenya i ens convida a descobrir-la. Marki i Jose són d'aquesta mena de gent: obren, comparteixen i frueixen com a nens comentant els encerts i febleses de la seva nova aventura, sense esperar res a canvi, sols pel plaer de col·laborar i passar una bona estona rient i intercanviant impressions.  

La nova via que han parit és un encant; poc obligada i amb bones possibilitats de protecció, té de tot: seccions dures on cal apretar (si vols), plaques, diedres, sectors fàcils d'enllaç, i una retirada no massa curta per un paratge idíl·lic.

Amb ganes que descobriu aviat el vostre Mr. Hyde particular.


Aquí teniu els tracks d'aproximació i retirada.


Material: àliens, tòtems, Cam #3 (el Cam #4 és molt opcional)

 

Ressenya d'en Marki

 
Jose a l'L1

L2. 4 passos d'Ae, i sortida en 6c. Més amunt un altre tram dur de 6b

Pepe gestionant l'L3. Pot ser el més obligat (6a)

Marki en el primer dels dos trams fàcils de transició cap als dos darrers bons llargs

Pepe al bonic arranc de l'L7

L8. Guapa manera d'acabar

Fotocim

Lo Xist



1 comentari:

J. Soler ha dit...

Moltes gracies Cesar per les teves paraules. Un plaer haver sklat amb tu i el pepe, sempre es reconfortant coneixer grans persones. Mai esperes reconeixement quan obres una nova vía aixi k quan arriba es molt gratificantt.
Sou uns makinas.