diumenge, 5 de març del 2023

Via de l'Ester, 6c (185 m), Paret Bucòlica

No tinc massa ganes de piular, així que li demano a ChatGPT-3 que em faci una piulada de la via. Aquí va:

 La via d'escalada Ester és una ruta d'escalada esportiva situada a la paret de la Bucòlica, a Oliana, Lleida. És una via llarga, amb una longitud de 250 metres, i té un grau d'escalada de 7b+.

 La via està equipada amb parabolts i reunions fixades a la paret, la qual cosa fa que sigui una via relativament segura i accessible. La paret té una orientació sud, cosa que la fa ideal per a l'escalada durant els mesos d'hivern i la primavera.

La via d'escalada Ester té una primera part més fàcil, amb passos de 6a i 6b, i una segona part més dura, amb passos de 7a+ i 7b+. Els passos més difícils es troben a la part final de la via, i es caracteritzen per ser tècnics i exposats.

En general, la via d'escalada Ester és una ruta exigent i emocionant, amb una gran varietat de passos i moviments. Si t'agrada l'escalada esportiva i estàs buscant un repte, aquesta via podria ser una opció excel·lent per a tu.


    
O sigui, ni puta idea. Sembla que de moment, els redactors de Vértex tenen el pa assegurat i aquestes IA de nova generació no estan a l'altura en aquests temes. Torno a la càrrega i li demano si pot ser més específica i que prengui com a model algunes piulades d'aquest blog, a veure si així podem fotre a Pepe al carrer. I em diu:

Lamentablement, no puc generar un comentari específic sobre la via d'escalada Ester a la paret de la Bucòlica a Oliana (Lleida) a partir de les entrades de logalldeponent.blogspot.com, ja que aquest blog sembla tractar principalment temes relacionats amb la cultura i la llengua catalana. Si tens alguna altra pregunta sobre la via d'escalada Ester o sobre altres rutes d'escalada a la zona d'Oliana, estic aquí per ajudar-te!

     

Ja veus Pepe, tu també hauràs de continuar piulant i deixar d'escriure sobre la cultura catalana. Així doncs, us la comento jo.
     
Boníssima via. Tampoc cal dir massa cosa; trobareu piulades a tort i a dret. Sols repetir que el grau està collat i un + a TOTS els llargs no estranyaria a ningú. Almenys, la graduació és homogènia. L'IA sí ha encertat en el comentari que hi ha de tot: panxes explosives, plaques, fissures...  Particularment difícil l'L5, no tant pels passos inicials de 6c com la continuïtat del 6b+ superior. Ens ha calgut més d'un repòs. Manca de pil·les, com sempre.

Resumint, jo m'esperava una jornada de "love climb" i m'he trobat donant-ho tot.

Material: Cintes, però si haguéssim portat algun tòtem, l'hauríem posat. Els llargs més senzills tenen alguna excursioneta. Tot i això, ben protegida.  


Resse de la internet


Pam a l'L1

Pam a l'L4. Cordada vigatana a la Pas d'Estrés

Dur inici de l'L5


Jesús i Codi a l'L5


Pam a l'L6

Codi i Jesús a l'L6

Fotocim

 

Lo Xist 

A Cal Gall ja tenim espònsor