dimarts, 3 de gener del 2023

29 de Desembre de 2022 - MUNTANYA DE SANT SALVADOR, CRESTES DEL CONILL - Via J.R. 175m. V/Ao

Hola Majos :

    Avui us presentem una primícia mundial, mes notòria que lo del mundial del Messi. Avui us presentem…….. TACHANNNNNNN!....... (gestos d'emoció) una nova via a Camarasa. No es una via qualsevol, es la via que tots estàvem esperant i desitjant, es la via J.R. i us preguntareu : J.R.? Que es J.R.? Doncs J.R. es l'acrònim (ACRONIM :Un acrònim és una abreviació formada per lletres o segments de paraules que componen una frase, per exemple, la paraula informàtica. També s'anomenen acrònims les sigles pronunciables com un mot) del J.R.  I ara us preguntareu.... qui es el J.R. ?  Lo J.R. es un gran tipo i millor persona, millor que vosaltres i jo segur. Es un paio que li agrada la muntanya cosa gran, dit en el sentit mes ampli de la paraula. Ha escrit força llibres sobre el tema i ha rebut premis per fer-ho. També li agrada ascalar tot i que de tant en tant es fot de cap i li toca parar una temporadeta. Però lo millor de tot es que es amic nostre i això no te preu. Es per això que lo Lluis  i l'Amadeu  amb l'ajut d'una colleta mes de companys li han dedicat la via que al final d'aquest escrit trobareu ressenyada. 

     Lo J.R. es lo Joan Ramon Segura i aquest Dijous 29 de Desembre el vàrem ensarronar per donar-li la sorpresa. Ens ajuntarem una bona colleta i vam estrenar la via. Li va agradar força i ens ho vàrem passar molt be. 

     S'hi arriba agafant la pista de l'esquerra que surt de la paret del pont i que va a les crestes del Conill on, en un esplanada es por deixar el cotxe. en filarem cap a l'esquerra seguin marques blaves i una mica d'ull . La via es una via amable com Ell i esta pensada per no fer-se mal. Esta equipada amb parabolts i cintes sabineres, va buscant les plaques mes boniques i fermes entre els replans. Es una via per relaxar-se amb grau obligat de V. Pareu compte amb la baixada, esta senyalitzada amb fites però encara hi ha molta pedra solta. Amunt i Crits.


RESSENYA DEL JUAN PA DENTRO








LO XIST :



2 comentaris:

Joan Ramon ha dit...

Quan ho he llegit he pensat: deu de parlar d'un altre Joan Ramon. Gràcies pels comentaris, deformats per les ulleres de l'amistat.

Anònim ha dit...

Una mica de sabó mai fa mal!
LOGALLPILOTA