dissabte, 31 de desembre del 2022

Salutació al sol, 6b (30 m), Sòcol del Mont-Roig, Sector Solàrium

I com no podia ser d'una altra manera, acomiadem l'any al Solàrium. Fent friki? Doncs no. Buscant-nos la vida i traient el pols a velles obertures.  Tot i els temps que corren de desequipament sense fre, no ens ha calgut treure res. Aquesta línia roman intacta. El primer pitó ja va avisar als equipadors d'esportiva que per aquí hi havia alguna cosa. També s'ha de dir que la línia no oferia gran atractiu friki -un inici trencat i una fissura no massa compacta- segurament la van mantenir "verge".  No va passar el mateix amb la seva veïna "Gurú", que tot i tenir uns quants pitons emplaçats, la seva bonica línia la va condemnar al frikisme per a tota la seva eternitat -o no, ja veurem-.

Mentre Ari i Edu estan fotent-li a la Gurú, amb Pepe ens hi posem a l'alijoruc. Potent inici que en els graus actuals i de la zona es quedaria en 6b. El protegeix un pitó que obliga el seu xapatge. Si no protegeixes abans (no és trivial) et jugues esquenada, rebot i baixada al camí d'aproximació. No serà bona forma de començar l'any.  La resta és més tranquil·la, amb una fissura de bon protegir i una arribada a la role amb un parell de ponts de roca podrits. Edu en canvia un.

La gallada us desitja que tingueu un bon any i, sobretot, molta pau, amor, tranquil·litat i paciència que el món s'acaba aviat. Au, besitos.


Ressenya Cal Gall


Pepito embolicat

Material:  àliens, tòtems, Cams #2 i #3

 

Lo Xist