diumenge, 3 de juliol del 2022

Reincidentes, 6b (120 m), Paret del Doll

Ens arriba per les  XXSS una nova apertura de C. Barri i J. Marmolejo al vessant oest del Doll, just entre la Desconfinats i l'Amagatall de Fantasia. Ens hi posarem amb Ari, mentre que Edu i Vic se n'aniran a l'amagatall. Certament, un cop sota la línia, la cosa fa un cague important. La roca promet guerra -en la línia de les del sector- i els sostres del segon llarg amenacen turmenta. Sort que hi trobarem prou ponts de roca (amb algun pitó) i algun bolt estratègic.

Els dos primers llargs són boníssims; els dos darrers, miserables. Llàstima.

Comença l'Ari per un primer llarg a controlar i una arribada a reunió gens fàcil. Seguim amb un L2 atlètic, on continua la roca d'aquella manera, però es pot gaudir amb les proteccions que hi ha i el que es pot posar. Ens sembla un 6b ben bo. L'inici de l'L3 també pinta bé, però als pocs metres, la xemeneia tomba i la quantitat de sorra que s'hi acumula és exagerada. La tònica seguirà fins a dalt. Ara entenem tota la sorra que hi ha als llargs inferiors, ja que la pluja de merda a l'R2 és constant. Les pluges netejaran l'L1 i L2, però no fa pinta que els llargs superiors puguin millorar molt.

Un bon pla per passar tot el matí a l'ombra seria: fer els dos primers, rapelar -deixant un maillon a l'R2- i anar a per qualsevol de les altres tres.

Material: tòtems, Cams #3 i #4

 

Ubicació

 
Resse de la internet.

Ari a l'L1

Inici de l'L2

L2

Inici de l'L3

Fotocim


Lo Xist




6 comentaris:

pepet ha dit...

Cesar!!! A veure si quant vas a fer una via que es del Jordi Marmolejo i que dius que es del Jordi Marmolejo , i si penjes una ressenya del Jordi Marmolejo que hi diu que es del Jordi Marmolejo , deixes ben clar que es del Jordi Marmolejo ¡¡COLLONS!! QUE ETS UN MALEDUCAT

Csar Fdez ha dit...

És el que té no llegir i mirar sols les fotos

Anònim ha dit...

Si quieres llegar a viejo , no vayas a vias del Marmolejo !

LOGALLFILOSOFETA

Anònim ha dit...

DIOS COMO ESTA EL PATIO.
LO JUANNNN PA DENTRO

Ricard Rofes ha dit...

Resse de la Internet?
Que graciós! Però no citar a l’autor de la ressenya no és elegant.
La lletra i estil de la ressenya és inconfundible: Jordi Marmolejo.
Per que no ho parleu amb una cervesa a la ma?
Salutacions.

pepet ha dit...

ja s'ha intentat i no amb una cervesa , si no amb un sopar....