diumenge, 25 d’abril del 2021

Llastra-Zèneca, 7a+ (6b ob, 265 m), Cap del Ras, Montsec d'Ares

Sols el nom de la via ja et fa agafar unes ganes tremendes de fer-la. Té tots els ingredients d'una operació comercial d'èxit: lent degoteig previ a les xarxes sobre la seva obertura (premarketing), excel·lent embolcall amb un nom impactant i un preu més que competitiu (ben poca exposició).

Ben bona via, i com estem en pre-confinament,  coincidim amb una cordada. Els deixem passar, ja que són dos i pinta que no ens faran esperar, amb l'únic requeriment que no ens fotin la llastra a sobre. Jesús i Pepe anaven a "Les Putes Cabres" i han hagut de canviar de plans, per overbooking també.

El primer llarg és el més desmarxat, tot i que no obligat, però se'ns va una mica de grau a vista i caldrà azerar. A partir d'aquí, plaques ben bones, més o menys complicades, alguna sortida a feixa matollera, com gairebé sempre en aquesta paret, i un no parar de riure de baix a dalt. Per cert, a la llastra li vam fer de tot, i no té pinta d'una imminent caiguda.

Menció especial requereix la nova variant de sortida que Ari es treu de la màniga. Surt de la R6 recte amunt, es planta a la suposada R7, i comença el darrer llarg esbufegant per una placa a esquera que en teoria és V+ (serà 6b+) i que segueix un diedre més que evident. Ens adonem que estem sortint pel darrer llarg de la Mr. Owl (que en el seu temps ens vam oblidar de fer) i em ve al cap un missatge del Marc Marki:

    - aprofiteu , poseu-vos el cam#3 i #4 a la motxilla i sortiu per la Mr. Owl
    
Li aconsello que baixi i que anem a buscar la sortida que toca, ja que ens faltaran friends grans; però no em fa ni puto cas. Aquesta canalla no té cap respecte cap a la gent gran. I surt com una reina. Ja tinc un motiu per repetir-la.

Felicitats als aperturistes. Ja n'esperem un altra.   


Material: àliens i joc de tòtems

 

Ressenya original

 
Vic a l'L1. Ben lluitat


L1. Sortida dura del sostre





L2

L3. Enllastrat

L3. Bon llarg

L4


L5. 6c molt fi

L5. Un altre bon llarg


Arribada a l'R5

Sortint i apretant per la Mr. Owl

Pepito a l'Inversió Tèrmica

Fotocim. El que falta està recorrent feixes i buscant el ganxo que li ha caigut

Al bar de l'Ester


Lo Xist

 

Això és glamour...

 

                                                          ... això no

1 comentari:

Albert Lleida ha dit...

Malditos roedores 😜💪❤️👍