dilluns, 12 d’abril del 2021

CULEBRA BASTARDA + DIEDRE SUD-PICONS DEL PLA DE L'AUBERO-TORRENT DEL BOSC

 

Dies de vagances , dies de munteres de gent per tot arreu , com ja acostuma a ser normal tot hom te al cap anar allà on mes gent s’hi aplega per trobar-se mes acompanyats , com que nosaltres som colla ja no ens cal això i podem tranquil·lament anar a llocs “menys a rebotits”.......

Zona preciosa , tranquil·la i allunyada del mon setmanasanter , un aclariment , si es un lloc tranquil es per que no hi va ni deu , si ara hi aneu tots en ramat deixarà de ser un lloc tranquil ¿capito???

La primera via es LA CULEBRA BASTARDA .

Diuen que es una via semi equipada , a veure si ho ser explicar , no es pot dir que sigui una via equipada , no , tampoc es pot dir que sigui una via poc equipada , tampoc . El cas es que al primer llarg coses les hi trobareu , si , però poques i lluny ....poc equipat seria el diagnòstic , al dos següents hi trobareu una bona collada de parapors , amb mes aire quant la cosa afluixa i mes a tocar als passos . es ha dir que si feu la mitja de poc equipat ( primer llarg ) i equipat ( els altres dos ) la mitja surt semi equipada ¡¡ que re bo que soc explicant les coses re collons !!

Així dons us caldrà portar cosa petita pel primer , micros o tascons petits mes semàfor i un bon grapat de cintes per al tercer de 50mt.

COLLONUDA PER QUE SI.

La segona via es EL DIEDRE SUD.

Una molt bona via que ressegueix un diedre amb roca a controlar a trams mantinguda en el V grau amb alguns tramets de V+.

Diuen que es semi equipada , però el nostre consell es que passeu dels pocs pont de roca que hi trobareu per podrits i dels dos claus de la Senyoreta Pèpis per minimalistes , però no patiu per que la podreu amanir al gust en la gran quantitat de fisuretes que hi trobareu però sempre vigilant els blocs encastats d’estampimenta mes que dubtosa.

Un lloc preciós amb una roca collonuda i diferent , amb una aproximació que presta a fer-la agafats de la maneta i una retirada mes que bonica encara que pot arribar a ser una mica perdedora.

COLLONUDA TAMBE I TAMBE PER QUE SI.

Penseu que es un lloc apartat i es sols per aquest fet que encara  es ¡¡NET!!

PARELLA DE FETS


                                    RESSENYA ORIGINAL D'UN PERSONATGE ORIGINAL


PRIMER LLARG

SEGON LLARG

PRECIOS TERCER LLARG I LLARG



                                          RESSENYA ORIGINAL D'UN PERSONATGE UNIC


PRIMER 

SEGON

MES SEGON

INICI DEL TERCER

TERCER

¡¡DEIEN QUE UN LLOC TRANQUIL!!

I RESULTA QUE HI  HAVIA GENT PER TOTES LES VIES

                                                                 FOTO COLLADA


LO XIST