dimarts, 31 de gener del 2017

GALLIFARDEU 6a+ 80M.-SANT LLORENÇ DE MONTGAI

Un bon dia d’aquells que apareixes pel SANLLORS sense res concret a fer , em trobo tot vagueros al màster del Guti , petant la xarrada i tot parlant de que podem fer , em deixa anar ¡¡¡que te un racó per obrir-hi una via mes!!!.

Jo incrèdul li faig la conya de que es impossible encabir-hi res mes al lloc , i hem diu anem-hi i si et va be li fotem…
Ens plantem a sota de la paret de LA REMACHA i senyala el pany de l’esquerra  de la canalota on sabíem hi avia una via  FUSTERET-MANGUI.

Diu que hi ha parlat i com es una via que ni ell recorda ni s’ha fet mai , que te permis per fer una re interpretació del roc en qüestió.

Així doncs , després de mig mirar per on li fotem engeguem i obrim el primer llarg , la roca ja no marca res de bo i com que no coincidim per tornar a quedar per enllestir-la  ,obliga al MIGUEL ANGEL  a pencar i l'acaven ells , després de remenar-se pel lloc i re buscar el millor traçat per aprofitar els trams de millor roca la deixaran equipada per tal de que la qualitat  no us suposi un mal que.

Lo primer llarg te el pas al començament i després d’una plaqueta ja afluixa amb roca d’aquella manera a estones, sobre el grau no ens fiquem massa d’acord i a quedat 6a+/6b.

Lo segon es rarot i tècnic sobre roca també a gestionar i un pel bruta de molsa , el que demanarà un pel de concentració al ascalar-lo , amb un pas que costara de veure’l i si no el llegiu be apretara el enfilar-s’hi , 6a.

Lo tercer amb uns primers metres de roca mig mig per acabar amb una qualitat boníssima , bastant variat de passos incloent un petit desplomet , també 6a.

Tot just s’ha obert i ja no se quantes repeticions te….el JUAN te força seguidor i molta claca.

No serà una de les seves millors vies , però si que te el puntet de tenir tres llarguets ben diferents i el joc de que la roca us demanarà atenció.

Tota equipada amb bolt i rapelable tot i que a baixada pel radera es mes que ràpida i còmoda.


AU UNA MES.


 RESSENYA DEL HUANG

 OBRINT LO PRIMER 

 REPETICIO MULTITUDINARIA PUNT EXTREM

 LO SEGARRA AL PAS DEL PRIMER LLARG 

 NO SE QUI ES AL SEGON

 ELS ARTISTES PENCAIRES...ALGU DEU ASSEGURAR AL NOI EMPARRAT

 VISTES DEL TERCER

 MES TERCER 

 LO SANTLLORS

LO XIST


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies per la feina! a veure quan la tastem.

Roger Navarro ha dit...

La repeticio ens va deixar molt bones sensacions escalant en lliure, tot i que algun tros de roca ens va donar un + al grau dels pertinents passos.