dilluns, 23 de gener del 2017

21 de Gener de 2017-MONTSERRAT-La Codolosa-INDIGNATS 80m. V+ (V obl.)

Fantastica ressenya del ESCALATRONCS

  Hola nenes, hola nens! Esperem que hagueu tingut una bona entrada d’any, que us hageu fotut un bon sarpat de quilos a sobre, se us hagi inflamat una mica mes el fetge, també una mica de cagarrines per menjar massa porqueries, fins al cul de sexe (tan se val la manera) ,en fi.... tot allò inherent a unes festes com cal. També esperem que us hagi quedat algun “duro” per posar “gasofa” i fotre el camp a ascalar i així intentar restablir l’ordre del univers.

  Nosaltres hem trencat la “vidriola” i ens en hem anat a Ca La Montse. Penseu que pels Galls garrulos de ponent, anar en direcció cap a la “Capital” es tot un esdeveniment, ja que es anar de cap a la informació, la cultura i la modernitat. Això es el que sembla que pensava un payo molt majo que ascalava a la vora nostra i que ens va ressituar en aquest mon. Ens va preguntar si sabíem que als E.E.U.U. ja teníem un nou president i ... es clar nosaltres no en teníem ni puta idea, ens hem quedat amb el Reagan dels 80 per lo que li estem molt agraïts i esperem trobar-lo un altre dia per donar-li les gracies. Encara que jo crec que ens va fer una broma, però es clar mai es sap amb aquesta gent de la Capital!

  Cultura a part , la qüestió es que volíem anar a Can Jorba a fer al “Josep Mª Andreví” però tot Montserrat tenia un barret de núvols negres, negres.. així que cap a la Codolosa que hi falta gent. Ens vàrem repartir, lo J.R. i lo Lluis a la “Josep Monistrol” i lo Josep Anton, lo Tato i jo (lo Sergi) a la “Indignats”. De la primera trobareu Piulada al Bloc http://escaladaperatontos.blogspot.com.es/ i de la segona us en faré cinc cèntims.

  Accés collonut (10 min. d’anar xarrant) Equipada amb parabolts (6 cintes i em sembla que en sobra alguna) Es pot fer A0 en els dos V+ que hi ha, es pot baixar amb dos ràpels.  Ah! i lo millor de tot, et pots trobar algun payo simpàtic que animi l’ascalada i això no te preu.
 Lo J.R. i lo Lluis
 Lo Josep Anton i lo Tato
 Lo Lluis a la Monistrol
 L1 de Indignats
 L1
 La Monistrol
 L2
 L3
 L3
 L3
 R?

LO XIST: 

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Doncs sí que us deuríeu trobar desubicats Galls! amb la de roca que teniu aprop i baixar a la Codolosa...però res, del que es tracta és d'Ascalar no? records al Josep Anton i a tota la Gallada.

Mingo ha dit...

Eiii a estos Pajarus els conec, alguns esteu fora del galliner

pepet ha dit...

Que es aixo de E.E.U.U.?
Una comunitat de veins?