dissabte, 28 de desembre del 2013

MONTROIG - Agulla dels Pelats -HAPPY CRAK 95 m. 6c - 6a+/A1

Com ja sabeu , i si no ho sabeu jo vos ho conto , Lo Niko es al mon del trepa per les terres de Lleida , com la peixatera  en un poble o barri , n’està al cas de tot…. i mes si es tracta d’una via nova . Em truca… i pregunta amb aquell to i caire , que saps que no es ben be una pregunta , que  mes aviat es una intenció (de vegades semblem un matrimoni de padrins , on amb un determinat  to de veu o una mirada es suficient per deixar-ho tot clar) que si em va be repetir  una via nova que s’ha obert al Montroig , jo tenia la intenció d’anar a obrir una vieta però veient el percal , decideixo fer punts com amb la parenta i afluixar… així un altre cop no podrà dir-me que no a les meues propostes . Dit i fet ens plantem a l’agulla del Pelat i entre la TRENDING TOPYC i la KRAK TAK  trobem la HAPY KRAK la nova proposta del Canito i companyia ,que ara no recordo com es diu … perdo company, uns personatges que raderament estan fent molta i bona feina , aquest any els proposaré personalment per a la CRESTA D’OR.
La via es mol guapa , la trobareu bastant equipada amb parabols , però en trams tocarà ascalar de valent i ficar alguns trastets , bàsicament  friens i sobretot porteu lo quatre .  La roca en algun tramet es justeta , cosa que amb el pas del personal  s’anirà aparellant , mentre això no sigui així, en el segon llarg el que asseguri  haurà de vigilar al company en els primes metres ja que la possibilitat de rebre un regalet es alta . De ben segur serà una via repetida per lo maca ,l’equipament  i  la varietat dels moviments (no com a Montserrat) . Nois com aquestos, dos a cada cantonada. I com diu lo Sergi , a qui no l’hi agradi ….que deixi uns cafès pagats a Cal Jaume. AU! BONES FESTES.
          
Ressenya dels aperturistes
 com diuen al meu poble la boria
L1
  L1
primer llarg i mes boria 
 lo nico al segon llarg
 lluitan al pas clau
 tercer llarg
L3
Fotocim
LO XIST-orra o similar:



6 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Aquest Bloc , va de mal en pitjor... i el Xist, eh? on es el Xist? Una Piulada sense Xist, es com un GALL sense Cresta, o pitjor, sense plomes. Proximament farem uns cursets , subvencionats per l'INEM (tenim comisio) que es dira : "Como Piular en los Blogs de Internés i no morir en el intento" a carrec del emerit catedratic en Piulades Civils i Penals , Exc. Sr. Gallfredo Crestarossa del col.legi Gallastral de Lleida. Us mantidrem informats.

Albert ha dit...

Em sembla que l'altre aperturista de la via és en Marc Segarra. De fet, surt a la ressenya....

Lo Gall ha dit...

Per aixo mateix la fiquem....l'alceimer es mol puta

Canito ha dit...

Iepa galls!! sisi l'amic d'aventures és el Marc Segarra! Bona piada i bon xist!! malegro k lhagueu disfrutat!! Salut i bones escalades!...x cert, vau baixar entre lagulla dels pelats i laltra paret am un rapel de 20m.??

Anònim ha dit...

si però sense rapelar per la corda fixada, quina poooo.,,,x cert com teniu la via del socol.
Lo NIKO

Anònim ha dit...

Ens keda feina...aveure de cara a la primavera, ara sta casi tot el dia a l'ombra....x cert podries afegir la foto d la pared on vax ressenyar la aprox, via i descens..? els graus stan mes ajustats a la realitat...merci! la trobaràs a les fotos de la Happy Crack al facebook.
Canito