dilluns, 30 de desembre del 2013

CAMARASA - Rendisclera de la Maçana -ELS PENJOLLS DE LA REINA 175 m. 6b

Un dia estrany, sortim per sortir , per que la cosa no pinta gens de be . Tapat vol ploure i això acaba fent al final , mati de xim xim i quant vol acabar de ploure baixa la boira…. Cagada l’hem fet …  decidim marxar i de sobte arriben els Víctors , anem a fer un beure i a dir unes bestiades .Les ganes de fer algo ens porten a fer una ullada a la Rendisclera , on  s’ha obert una via equipada  i en arribar al mateix temps escampa i sur el Llorenç …. Ràpid som-hi. Mirant de poder seguir-los el ritme , fem un repàs de les vies d’aquet bonic i exigent raconet de mont. Hem arribat al peu de via de moment encara una mica moll però practicable, deixem passar a la parella de Manolos davant ( sempre es un bon que anar acompanyats de personal com els Víctors , de lo milloret de Lleida sense dubte).

La via es totalment equipada , la roca de tot una mica però suficient , això si bruta i en algun lloc relliscosa , el primer i l ‘últim llarg guapos els altres dos de tràmit . Tota de la roca variada ¡ característica d’aquet  costat del riu .
 Situació
 La resenya del bar de Sant llorenç

 Surt el Llorenç!!!!!!
 Els super Manolos els Victors
 Lo Niko al L1
 Mes amunt
 Lo Niko fent temps al L2
 Lo Paepe a mig L3
 Lo Paepe al L4
Fent equilibrismes al llarg mes bonic
Arrivant al cim

LO XIST:


3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona. Pepe on cau la Restinglera de la Massana? Escolta el gran Gall igual et toca la cresta, mira que no posar fotocim, je je . Vinga Manolos bona entrada d'any

Anònim ha dit...

No facis cas Pep que poca poc aprendrem a no deixar nos res al blog. Bones Mingo això esta passat la presa de Camarasa a la dreta.
BON CAP D'ANY

lo Nik

Anònim ha dit...

Passada la presa de Camarassa direccio al Doll just a sobre, aparcar al començar el carril de vehicles lents , tornar enrrera fins el primer cartell , saltar el muret i tendencia a l'esquerra puja un curriolet poc marcat . Del cim a dreta a buscar una pista fins un cami marcat (cami del pont penjat de Camarassa) que a mitja baixada a l'alçada d'unes torres deixarem per un menys marcat a dreta en una fita per sobre del tunel fins al cotxe
AU BON ANY I BONES FARTERES
LO GALLFER-MOS