dilluns, 1 d’abril del 2013

23 de Març de 2013 - MONTROIG,SOCOL - Via del Jaumet - 260m. 6b (6a obl.)

Ressenya del aperturistes

     La Parròquia GALLERA porta una temporada descontrolada. Entre el temps variable i boig que no para te tocar els collons i el personal que no esta gaire per la labor, el Bloc , no va ni amb rodes. Menys mal que sempre hi ha el Nico que se’n va afer vies per a goig i enveja de la resta de GALLS. Avui el company de corda del Nico es el Franc Alhama.



     Avui toca la Via del Jaumet als sòcols del Mont-roig. El resum de l’ascalada ens l’ha  enviat el propi protagonista, sota amenaça de que, en cas de que no la publiquem, no ens farà mai mes de “Lastir” (Lastir: Dicese del que estira de la Cuerda; apòcope de “el que la estira”). Davant el calibre de la amenaça, tota la redacció del GALL es posa a treballar, no fos cas que se li acabi de girar el cervell.



     Via casi equipada, on cal anar amb “cuidadin”  per la qualitat de la roca en alguns trams, també hi ha trams de roca molt  bona.
La via transcorre per panys de roca amb passos molt variats, plaques, esperons, díedres, xemeneia....,  


     Caldrà que passin unes quantes cordades, per tal de que se sanegi una mica mes ja que actualment esta una mica bruta, però crec que serà la clàssica de la zona i una molt bona opció per fer el cim del Mont roig , empalmant una via de la zona.

Per últim felicitar als aperturistes.

    El reportatge fotogràfic es justet, però resulta que es van deixar la camara no se on, i ho van apanyar amb lo mòbil.



 

 
Fotocim



LO XIST:
Una mica de gastronomia











4 comentaris:

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

M'agrada la recepta...

neskalatzaileak ha dit...

Que bueno el chiste, y buena la reseña aunque habrá que fiarse de las fotos de Lo movil...

Lo Gall ha dit...

TOTAL MENT CERT EL XIST, la via molt bona, encara que esta una mica bruta,el penúltim llar i ha sorpresa la guinda del pastel.
Lo nik

Els Visas ha dit...

Hola companys, sóc l'Estruch, un dels VISAS i casualitats de la vida nosaltres teniem la furgo aparcada just al costat de la vostra. Esperava veure-us al baixar però un cop arribats a la carretera , ni rastre. Felicitats per l'escalada , vaig fer-la fa uns dies i vaig gaudir-la molt. Per cert, podeu dir-me per on vareu baixar? Tot va ser veure-us a la penúltima tirada i de cop ja vaig veure un fitipaldi al aparcament jaient sobre la pedra, tot un misteri, atés que desde la nostra via (via de la Marxa) controlavem la baixada de la canal i no us varem veure baixar.

Salutacions