dimarts, 9 d’abril del 2013

6 d'Abril de 2013-ABELLA DE LA CONCA-Roca Viella-LO GALL PINTO 160m 6a (V+ obl.)

Ressenya Made in Lo GALL
La primera pedra (joieria)

     S’acabat!!!!. Ja n’estava fins al gorr@ d’aguantar les impertinències, paraulotes i grolleries , del Juan i del Sergi (el que piula). I es que han estat cinc (CINC) dissabtes seguits sentint la mateixa cançó. Penseu que el primer dia de feina hi havia voltors per sobre de les nostres magnifiques cabelleres, el segon dia algun que altre corb despistat, el tercer ja nomes hi veiem alguna gralla vella dura de oïda, el quart sols hi havia el vent i per la inauguració, tot nevat. La Natura va fer lo impossible per fer-nos fora, amb tota la raó, jo hagués fet lo mateix. Tot i això, s’ha de tenir molts pebrots per fer fora als GALLS i, ves per on, ja tenim un altra via en aquest magnífic, bonic i tranquil raconet del nostre País. Per arribar-hi cal anar aTremp i d’allí cap a Isona, despres cap a l’Abella de la Conca i abans del poble, agafar una pista asfaltada a l'esquerra, que passa a prop del peu de paret; on s’acaba l’asfalt , aparquem el vehicle.


     La via va dedicada a un GALL formós ,il·lustre i ple de vida, amb una dilatada experiència en tot tipus de terreny (també a peu pla). Parlem del arxiconegut ,mundial i universalment, Juan Linares (Pinto pa los amigos). Persona senzilla i agradable, una mica cabronet a vegades, però, ja se sap, no hi ha cap GALL que no sigui raro. Va per tu, Juanito.


     Per que entengeu lo dels GALLS raros,la mostra: un botó. Mireu si arriba a ser cabro lo Pinto, que no va venir a la inauguració al·legant que tenia una calçotada amb la “parient” i uns amics de no se on, a terres llunyanes. On s’ha vist que el homenatjat no es presenti a la Gala (es un Mourinho). Los GALLS ens reservem lo dret d’apallissar-lo en qualsevol moment que ens vingui de gust. Quedes advertit, traidor.


    Tornant al tema qu’ens ocupa , us informem que la via ha quedat força bonica, la roca va de bona, molt bona, excel·lent a excel·lent superior. El equipament es generós tot i que cal reforçar algun punt si t’agafa cagalera. Ha quedat força neta de pedrots perillosos i es pot rapelar de casi totes les reunions. A la ultima reunió (cim), un malparit ,que ens sembla saber qui es, i que no pertany al col·lectiu d’ascaladors, ha tret una xapa i ha doblegat l’altra, tot i això es pot assegurar be amb dos tascons i passant cinta per la que queda. La baixada es feia per un boci de corda que varen posar los del “puto amo” però el malparit d’abans també l’ha treta. En cas de que la desgrimpada la vegueseu perillosa, hi ha una instal·lació de ràpel al arbre mes gros que hi ha ,baixant del cim, a l’esquerra.


  
 Lo Juan obrint el L1 i lo Sergi el L2
 Lo Juan obrint el L3 i lo Sergi el L4
 Lo Juan continuant el L4 i el  Asin que pasaba per allí
 Lo Juan obrint el L6 i lo Sergi el L7
 Fotocim apertura
 Aproximació i col.locacio de la primera pedra
 Primera pedra i estreno del Paepe 
 Lo Nico a R1
 Entrega de cordes al Llauis (pobre!!)
Lo Llauis al L1 i despres los monstruos
 Lo Jaume a la veina "Los Aberronchaos" (via nova)
 Lo Nico al L2 i lo Paepe al L3
 Lo Juan al L3
 Lo Llauis al L3
 Lo Sergi al L4 i lo Nico al L6
 Sense comentaris
 Lo Llauis al L4
 Tots tres al L5
 Lo Sergi tibant com un fenomeno
 Lo Juan al L7
 Fotocim

     Esperem que us agradi, tot i que , com sempre diem: als GALLS se’ns en fot tres pepinos lo que pugueu opinar.


CLIP :
 A vore si trobeu una excusa per no anar a ascalar

20 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona, déu n'hi do "lo curro", bon reportatge.

Mingo ha dit...

Eiiii companys felicitats per la feina. Sergi ja em va comentar lo Nico que la via estava molt bé que havieu trobat una línia molt guapa. Una abraçada i a veure si ens veiem aviat.

Joan Baraldes ha dit...

Bona feina Sergi.
Ja en tenim una més per anar a fer( o pel que sembla que dius, dues)
A aquest Juan no el conec però això de no venir el dia de la inauguració es una Mourinyada !!!
I el "xafa xapes" i "roba cordes" ja es podria haver xafat els ous....
Sort que els galls voleu alt i segur que tot te remei !!
Moltes gràcies per equipar

Salut i a escalar

Mingo ha dit...

Ostia Sergi acabo de veure el video, jo que em queixo de la cadera, ara si, que em quedo sense excuses

neskalatzaileak ha dit...

Zorionak (Felicidades) a estos Gallos recios como los que no quedan!! Las vaskas ya tenemos ganas de hacer algo por esos lares desconocidos para nosotras, pero lo que más nos molaría es que nos pillaseis de aprendizas para abrir alguna línea. Prometo estar atenta a todas las explicaciones. Y... como pillemos al robador de reuniones, se las tendrá que ver con las Neskas!! Muxus y FELICIDADES!!!

Llauis ha dit...

La via és guapa i la roca excelent, però no sabeu lo que vaig tenir que aguantar!!!. Com que lo "puta" del Pinto ja s'ho temia, és va "escaquejar" i jo vaig fer de boc espiatori... Al acabar la sortida me'n vaig tenir que anar a l'opera, per reomplir els meus diposits "culturals". El nivell d'assatjament i anorreament intel·lectual que em van perpetrar lo Juan i lo Sergi va ser infernal

Anònim ha dit...

La via molt bonica, pero masa salobre pel meu gust . Tot hi que aquet salobre mes aviat es dolçet i fred . Un altre cop ho heu de deixar mes net i aixut cabronets.

LO GALL STAYL

Lo Gall ha dit...

Gracies Joan, esperem la teva opinió
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Gracies Joan, en breu lo Miguel Angel ,piulara sobre la via que han obert a l'esquerra del "Guti el puto amo". Diuen que ha quedat força be. Caldra anar-hi.
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Ja tens rao, Mingo. Sempre ens queixem per vici. Hauras pogut comprovar que he deixat la configuracio del bloc de tal manera que no calgui posar allo de les lletres i els numeros. Una abraçada
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Hola Neska. Lo de recios, supongo que lo dices por la figura de tubo que tenemos. Puede que tambien sea por que no nos podemos doblar mucho. Cuidado con dar ideas, por que a nosotros lo de pillar se nos da muy bien. De todas maneras todo se puede hablar. Petons
LO SERGI

Lo Gall ha dit...

Perdona que t'ho diga aixi, pero tard o d'hora ,algu ho havia de fer. Tu ,la paraula opera, no es l'has sentida a l'hospital i tu tens "deposits naturals".
LO SERGI

Anònim ha dit...

Ara posarem un salobre de color rosa que es porta molt a Hollywood i que te gust a bacalla.
LO GALL JUSTICIERO

Joan Baraldes ha dit...

Bon dia Sergi,
Lo Miguel Angel te un bloc propi o bé la piularà en aquest ?
Joan

Mingo ha dit...

DE tan en tan has de mirar pq entrar algun spam en els comentaris però els esborres i ja està i estalvies al personal lo de les lletres i números que molts cops costa de veure'ls bé.

Lo Gall ha dit...

Hola Joan. Piulara en aquest Bloc
LO SERGI

Anònim ha dit...

Bones.

Dissabte la vàrem repetir, a mi particularment en va agrada moltíssim, el segon llarg es genial i el sisè es de pel•lícula. Moltes gracies per currar-se-la i felicitats per la neteja feta, nomes cauen algunes pedres de les feixes que travessa. El equipament correcta tirant a generós.

Gracies per obrir-la.

Antoni Aymamí.

Lo Gall ha dit...

Gracies per anar a fer-la
LO SERGI

juanill lo val de ram en ram ha dit...

Pos està clar que l'haurem d'anar a provar... si pot ser amb lo Pinto millor....

Anònim ha dit...

cuan vulguis juanill estaré feliç de trepa an tu. una abraçada

lo gall que no pinta res