dijous, 25 d’abril del 2024

Via "MILOPA" 345 m. 6b (V+ obl). Peña Rueba

 Bon dia Galls, Gallines i Gallin@s.

Feia quatre milions d'anys que no escrivia res en aquest blog, i es que he hagut de passar vàries vegades per la ITV... Tres operacions al canell amb plaques i tornilleria diversa, un apanyo al menisc dret, i un llarg etc..han fet que passi d'ascalador mediocre a puja-feixes de matorral a vista.... La gent que em coneix veu que penjo coses pel Feixbuc,....però lo de piar al blog ho tenia realment abandonat. (Dono gràcies als galls Pepe, Sergi i César, que m'han animat a escriure)

Com que estic més content que un Gall amb panotxa tendra (ja que em van obrir una via a Escales) tornaré a les "andades" i penjaré una vieta molt maca que vam fer fa uns dies. No penjo massa afotos perquè feia una rasca del coponasso, un cierzo de la hòstia, i fins que no va sortir el sol poques afotos vam fer.

La via MILOPA, és un antic projecte que pujava fins al Mallo la Mora, i va quedar una mica en l'oblit. Més tard, es va allargar fins al Mallo Estrella, i va resultar més llarga i elegant. No aportaré gran cosa nova, ja hi ha molta info per la Internete, amb explicacions molt detallades. Pels que hi heu anat, Ascalar a Peña Rueba és tot un plaer: Bona roca, equipament generós i vistes TOP. La MILOPA ( que pels que som Galls és un moixó aragonés que per les terres de ponent en diem Aufrany, o Alimoche...) és lo suficientment llarga per gaudir un bon rato de roca. Els llargs 1,2 i 3 són guapos guapos, però el llarg 9 és apoteòsic. Un 6a amable en roca sputnik que talla els callos i les potes de gall.  Porteu un sarpat de cintotes i ja està. Només cal seguir les xapes (ojo no colar-se en un altre galliner i anar a parar a la via "los terceros tambien existen"). Nosaltres, tot i lo sierso i la rasca ban guadir com gallinotes. Hi vam ser lo Salva, lo Ramon i jo mateix Lo Txaume. 

Au, txent, gaudiu de la vida, que és molt bonica....


Lo Txaume obrint lo L1. Llarg molón i congelat

Lo Salva recuperant el L1


Lo Ramón al llarg 3. Encara sense Sol Solet

Els llargs de transició, igualment macos per fi al Sol Solet

Lo Ramon apretant cul al 6b

Lo Salva al L10. Es veuen ascaladors al cim del Mallo Mora


lo trio calatraba del CEMP

Ressenya de "Sueño Vertical" (Gràcies majos !!)

No vam fer cap foto de floretes, vam anar directes al Bar.....

LO XIST MAÑO.....



























2 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Molt bé!!! Benvingut de nou

pepet ha dit...

Ole tu!! feia dies que no deies res.....