dimarts, 2 d’abril del 2024

GUIRIGALL 6a+/A0 (6c-Ae) 160m.-PARET DE L'OS- SANT LLORENÇ DE MONTGAI

 

L’altre dia si em punxen no em treuen sang .

Com marquen les tradicions a cal Gall divendres a tres quarts de quinze la gent desperta i comença a demanar allò típic de -“demà que?”.

No se per que collons ho fem si al final la resposta sempre es la mateixa-“ a les nou al Pere “.

El cas es divendres passat despres de la mes que estudiada pregunta , lo César envia un missatge ple de caretes d’aquelles que es peten de riure amb el següent escrit ,

-Demà nova via a la paret de l’Os!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En un principi ningú li va fer cas donat que a part de que ningú ho creia físicament possible , tampoc ho veiem èticament admissible.

Dons si , si , era veritat , es veu que uns forasters sense mes ni mes , ni demanar permís  ni hòsties beneïdes van decidir pel seu compte de fer com els gossos i deixar la seua pixarrada per marcar lo territori i au , ja la tens.

Tots ens  vam quedar parats , de pedra , de pasta de moniato quiets com un ninot amb la quixalada que ens tocava als genolls.

Evidentment tot lo col·lectiu de la província i bona apart de les colònies es van esverar i ens van encarregar urgentment que hi anéssim ràpidament a fer un informe de faltes per estudiar la mes que corresponent i merescuda denuncia a les altes esferes de l’ascalada a les nostres terres per mirar de que els hi fotin una bona multa d’aquelles que esborronen l’enteniment.

Dit i fet , lo César com a cap d’inspecció ( ell es qui te estudis...) i jo per aguantar-li la llibreta , vam surtir ( collons , si si , surtir) corrents a fer la fenya ( mes collons!! que no ficaré feina hi vui ficar fenya).

De la mes que acurada i necessària inspecció us en podem avançar un primer tastet per mira de començar a muntar el sidral que pertoca donada la gravetat dels fets.

Tot i que sols toca un parell de reunions velles , direm que esta encaixada amb calçador.

Tot i que no fa nosa a cap altra via  , direm que parasita la paret , no sen ben be que vol dir però em feia patxoca , queda així com d’entés en la matèria.

Tot i que esta poc equipada direm que han omplert la paret de ferros que no hi eren.

Tot i que quasi no es nota gaire el seu pas per la paret , direm que es un atemptat ecològic.

Tot i que ens ha agradat força i la recomanem de totes totes , direm que no hi aneu.

Tot i que amb un joc d’aliens i un de tòtems fins al roig s’hi va de collons.....  ara mateix aquí no se que direm , però alguna cosa direm ¡¡SEGUR!!.

Tot i que la roca es bona , de la típica de la zona , no deixa de ser roca profanada per gent que no te cap dret a , a lo que sigo que no tingui cap dret.

Tot i que el 6a+/Ae  hi es obligat i de grau màxim 6c , direm que  espavileu que la temporada de calçots ja s’acaba.

Tot i que es pot baixar caminat , direm que els terroristes van baixar en tres ràpels per la veïna.

Tot i que comença a la dreta de la placa Xarter , direm que l’aproximació es de quatre hores com a poc.

Tot i que us en farem una ressenya com deu mana , no com la dels delinqüents aquestos  ( NO ES CANSA MAI AQUET PUTO CORRECTOR??) sols la fem per que pugueu valorar la grandària de la cafrada.

Finalment també comentar que ràpidament vam trucar al Bisbat per donar avis de la profanació , després d’uns primers moments on van mostrar molt interès , quant ens van preguntar per quina edat tenien els autors i en rebre la informació va semblar que ja no tant i després d’una petita conversa que sentíem de fons ja ens va semblar que gens ,  ens van dir que ja ens dirien alguna cosa si de cas , esperarem pacientment la seua implicació.

 I lo mes fotut de tot es que han triat un nom tot sabent que engegarien una guerra , així com provocant , mala gent.

Res , lo cas es que ens han fotut la Pasqua en l’aire , a la professor del sant Crist hi vai anar però de mal cor.

AU BESITOS A TOT HOM DE BONA FAMILIA.


INICI DEL DELICTE

AQUI PROSTITUÏNT ROCA VERGE

ROCA MAI TOCADA PER NINGU

AQUI PLORANT DE RABIA

UN DELS TERRORITES AL PAS CLAU

FISURES VERGES A PENDRE PEL CUL

LO CESAR TAMBE AMUINAT PER LA DESTROSSA

LA REDACCIO DEL DELICTE

 AQUI DISCUTINT FORT AMB ELS PROTAGONISTES


INFORMACIO CAL GALL PER QUE PUGUEU VALORAR.LO XIST

 

 

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pos aquesta tardor, quan ja siga Jubileta de Pro, penso anar a la Paret de l'Os i penjar una corda de dalt a baix i tal com baixa anire posant parabolts i xapes electrosoldades cada 1.50 M. i fare una via que es dira "Lo Gall Ortopedic".I pobre d'aquell que gosi violar-la
El Gall que avisa es mes traïdor que ningu. Au!
LOGALLENPROCESDEJUBILACIO