diumenge, 24 de març del 2024

Esto no es Bambi, 6c+ (175 m), Paret dels Sostres, Mont-Roig

Inicien l'obertura Montse i Emili l'any passat, quan en una de les aproximacions a la feixa es troben un cabirol al qual li barren el pas: ensurt que s'enduen els dos i l'animal fa un salt estratosfèric per esquivar-los. D'aquí el nom de la via. D'aquí, i perquè no és, precisament,  territori love-climb. M'hi afegeixo a ajudar-los en els dos darrers llargs, sense dubte, els més bonics.

Tots els llargs tenen la seva dificultat i resulten interessants, tret del segon que és una campa de terra, pedres i rostolls.
El primer és una fissura ampla i difícil d'escalar (molt postural). El tercer té un pas a bloc que sols ens surt quan li trobem els forats a la sortida de la panxa. Guardeu-vos el tòtem lila per abandonar el darrer bolt. El quart serà el més senzill, però amb una bona arrancada de 6b. El cinquè és el més difícil i obligat. Mantingut i amb un pas complicat, protegit per un tòtem negre i un bolt més avall. Cal jugar-se-la, però la caiguda és ben neta. La placa d'arribada a la role és al·lucinant, amb els forats justos. Aquest sí l'encadenarem, però suant i al límit. I el darrer és preciós: arrancada dura sobre rocam millor del que sembla, i terreny més fàcil a buscar el bolt sota el sostre d'on caldrà sortir en bavaresa tibant com a animals. Guardeu-vos el Cam#4 per a aquesta sortida.

Una més, a les poques d'aquest pany de paret que poden fer-se totalment en lliure, i que no desentona gens.

Material: àliens, tòtems, Cams #1, #2, #3 i #4


Ubicació


Ressenya Cal Gall all-in-one


Ressenya Cal Gall diorama


Emili a l'L1

L3

Arrencada de l'L4

Emili obrint l'L5

L5

Obrint l'L6

Fotocim

Lo Xist