dilluns, 11 de desembre del 2023

VIA MIQUELUICHI V+ 140m-PALA ALTA-MONTROIG

 

El dissabte decidim anar a fer una comunitària al Montroig , tot mirant que fer apareix aquesta via com a opció i ens en adonem que no esta piulada al blog , te collons la cosa que essent una de les híper clàssiques de la zona i no la tenim ressenyada.

Nosaltres que anem fardant que lo nostre blog es un dels referents en vies de la zona i una petita joia com aquesta no hi surt , acceptarem de bon gust tots els vostres insults i renecs.

Ja feia dies que lo Joan i l’Anna es feien mala cara i no sabíem per que , i ves per on que la seva empudegamenta venia per la nostra poca professionalitat per tan gran falta de respecte a la seua obra.

Decidits a resoldre aquesta cagada ens en hi anirem tots a fer l’onso uns darrera dels altres fent veure que som escaladors,  tot i que un addicte al cafè que no ho veia massa clar això de fer una romeria ascalatoria se’n volia anar a fer la Mariola Motors , la resposta de tots plegats va ser d’unanimitat  “tu calla i fes cua con tot hom carnús”.

La via resta poc equipada tret dels dos llargs que aprofita del Diedre blanqueta i lo rader , lo mes bonic net de ferramenta fixa.

Es una via de grau fàcil i de bon complementar amb trastets , amb un joc de Totems ja fareu.

La roca es bona o molt bona i com acostuma a passar amb les vies a equipar gens pulida tret de la zona del Blanqueta que nota la paga de ser una de les vies mes ascalades del Montroig.

Es una via ben parida per iniciar-se en això nou que fan ara i que en diuen autoprotecció , que no te res a veure amb l’ascalada de tota la vida però així ens ho fan colar per fer-se els mil-homes i tenir arguments per poder fotre a parir als que no hi combreguem. Gondeu si lo Gastón Reunflat alcés lo cap els faria córrer a bastonades per rucs.

Dia de fer el borinot i riure , que això també es part de l’ascalada a la Noguera. 

 











 LO XIST