divendres, 18 d’agost del 2023

LA LLASTRA BÉ 110mt. 6a- SECTOR LA BLANCA- CAMARASA

 

Deixeu-me que us comenti primer una gran noticia . En la convocatòria de la segona reunió presencial ordinària anual de la junta separada parroquial de cal Gall , lo primer ordre del dia era la creació d’un òrgan intern per a la vetlla i seguiment de l’evolució de nostra estimada  llengua pel que fa al nostre també estimat esport.

Ja un cop a la reunió , la nostra també estimada LLONA ens va preparar una perfecta i treballada ponència de dos minuts  per parlar d’alguns barbarismes instaurats en el nostre lèxic esportiu.

També cal dir que per acompanyar l’oratòria i per tal de poder aplegar-nos atents al voltant d’una taula , aquesta la va guarnir amb un estupendo i també estimat berenar.

Després d’escoltar la seva impecable i contundent argumentació tots vam coincidir ràpidament  en donar-li tota  la raó i des d’aquell jorn a cal GALL les paraules ESTREP i PEDAL queden desterrades per sempre mes, ara tot fent cas a la Llona que es una dona molt llegida i de bona casa tots en direm ASCALETES , també us admetrem la variant ESCALETES als que sou de fora del rovell de l’ou.

També vam decidir que qualsevol proposta que vingui acompanyada d’un bon berenar serà aprovada sense cap mirament , restem totalment oberts a les vostres ponències.

Després de dies sense poder coincidir per culpa de les putes vacances , jo les prohibiria en sec , son la  perfecta constatació de la ganduleria general de la nostra societat ¡¡¡ au tots a treballar collons que ara es el temps de collir la fruita , no hi ha proutes mans  i han de fer venir gent de fora !! , ¡¡vergonya us hauria de fer!!

Quedem amb lo Maric per anar a repetir l’ultima i bonica via de l’Emili i la Montse....raderament us diré que també  tinc com una mica la sensació d’esser en un bucle espai temps , no se quantes vegades ja he escrit això mateix.....

Bueno lo cas es que es a l’ombra cosa d’agrair , sobre bona roca , variada de passos i d’un grau amable , de bon protegir tot i que hi ha alguna excursioneta .

A destacar la bona neteja que li han fet aquesta parella de dos , en una mes que ben parida estratègia han decidit que com a LAS VEGAS , el que es de la paret es quedi a la paret  ¡¡¡si senyor!!!  ja ni ha prou d’aquestos des aprensius que es passegen per les parets amb escombres i bufadors ¡¡TOTS A LA PRESSO !!

A  destacar com espatarrant lo primer llarg per la seua falta d’estètica i verticalitat , que trafega entre matolls i terreta amb algun toc de roca que li acaba de donar el seu que de complexitat i bellesa , no us el perdeu i demaneu de començar vosaltres la via , val la pena.

Un cop al cim en dos ràpels també força nets fareu cap al peu de via.



UBICACIO


RESSENYA CAL POLLOT


MAGNIFIC PRIMER LLARG

DESPRES CONTINUA BONA PERO NO TANT

ALGUNA  EXCURSIONETA OBLIGADA

NO ES DIFICIL PERO MILLOR NO CAURE

HI PODREU TROBAR ALGUN ABORIGEN

ROCA BEN BONA

LO XIST



 

 

4 comentaris:

paca ha dit...

sento comunicar-vos la meua baixa com a simpatitzant.Com a bon gall metropolita,no puc permití que la paraula estrep o pedal quedi desterrada...no puc.
amb tristesa,vaig a beure aviam si agafo un bon pedal i oblido la pena...

Anònim ha dit...

Mira que em sap greu....pero et jugues esser convidat al sopar de GALLS !!!

Anònim ha dit...

Jo , com a GALL master que sóc, estic d,acord amb lo Paca i amenaço amb esborrar tot això de les "ascaletes" i collonades
LOGALLCENSOR

Llona ha dit...

Em pensava que a aquests galls, quan els omples el pap de bon menjar i beure, els pots “convèncer” d’errades mil·lenàries, perquè per molt que pedaleu, les “ascaletes” són “ascaletes”, jeje
Però ja veig pels comentaris, que m’hi hauré d’esforçar més.
Molts besitos al gall més eixerit i divertit del bloc.