dimarts, 22 d’agost del 2023

AILEFROIDE-LLUNY MASSA LLUNY-FRANÇA

 

 Ser GALL mola per que entre nosaltres no hi caben ni calen els formalismes ni les bones maneres ni cap mena  de collonada que pugui suposar un esforç en vers de cap altre GALL , si as de menester qualsevol cosa important i seran... però si no es així no toquis els collons i ja t’aspavilaràs , si de vegades pots arribar a pensar que son morts i tot.

Entre nosaltres no necessitem treballar l’amistat , i es per que si sense mes i prou , poden passar molts dies i molts mesos sense cap senyal i a la que et retrobes tot segueix igual , sense explicacions ni comentaris instintivament i de forma natural comencen a brollar les rucades i de sobte ja tot  es a lloc com si res.

Es un plaer tenir gent així com amics , tot es mes senzill i planer , no et cal trencar la closca per si la dius fora de lloc o massa gran , o com si no la dius , tant fa tampoc t’escolten , l’única neurona que covem no dona per a mes i tampoc ho vol fer.

De fet sempre he pensat que si els GALLS manessin el mon no seria millor no , però a fer de mon que riuríem mes i que un bon grapat de problemes des apareixerien , i no pas per que els hi trobéssim solució no , mes aviat per que no els sabríem ni ensumar o simplement no els hi fotriem ni cas.

POT SER HA ARRIVAT L’HORA DE MONTAR UN PARTIT POLITIC I PRESENTAR-NOS A TOT LO PRESENTABLE....I  JO EM DEMARE SER EL TRESORER O REI, VA QUE SI!!

Be lo cas es que feia dies que no coincidíem amb lo GALL PINTO i em va proposar  d’anar a AILEFROIDE on ja hi eren la LLONA i lo LLAUIS , bons coneixedors de la zona , dons som-hi.

Que dir d’AILEFROIDE... es una mena de PANTICOSA però a l’engròs , te mes de tot , mes vies , mes gent, mes alçada i pràcticament tot equipat com per a no patir.

Si fins i tot en vam fer una que encara dubto si es o no es del Juan Gutiérrez , una ma de xapes que enlluernaven i tot.

Una bona garbera de vies de grau amable amb aproximacions amables i retirades amables , amb un escampall de gavatxos amables , tot per allí es amable ...alguns preus pot ser que ja no ho son tant però la gran majoria del tot convida a l’amor sens’esme.

Vam fer algunes vies però ara mateix no recordo massa be quines eren , de fet tant us fot per que son totes si fa o no fa del mateix tall , era tot tant amable que jo ja no tocava de peus a terra i lo cervell el tenia totalment emboirat , de fet lo millor va ser compartir uns dies amb gent que raderament no coincidim massa.

Bona roca , bons equipaments , bons companys , bon lloc , si fins i tot lo mecànic que va haver de venir a engegar-me lo vehicle per que em vai quedar sense bateria era de bon jan i molt bona persona , no gaire parlador però rialler a collons.

Es el que te anar ensofrat tot lo dia , que tot ho veus maravellos , de fet ja no se si fer una piulada o una peli del DISNEY.


BONA ROCA A COLLONS

TOT A PROPET DEL CAMPING

 PUTES ADHERENCIES PER TOT ARREU

AMB ALGUNS LLARGS APOTEOSICS

AQUI FENT EL FIGOT , FENT VEURE QUE MIREM A NO SE QUE

LO MILLOR AMB DIFERENCIA LO XEF

PARELL DE GALLDRINS


FOTOCIM

LO XIST


 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostia! Quina gracia! tornar aveure el Pagacafés del LLauis i la guapissima LLona! Molts besitos per la LLona i una pedrada pel LLauis.
LOGALLCAFREQUENOCAFÉ