dilluns, 10 de juliol del 2023

NO VOLS SOPA? NOU PLATS!!! 6c (OBLIGAT 6A/AE)-PARET DEL PESSO-COLLEGATS

 

Arriba la calor , cal començar a cercar l’ombra sigo com sigo.

Fa no massa ja vam decidir d’anar a fer-la ,i  mira tu que l’aproximació es curta i gens complicada , dons aquell dia érem dos cordades i cap de les dos la va acabar fent , son coses de l’edat i si li ajuntes a demes que som GALLS pitjor encara.

Aquet cop amb la ubicació ja mes clara l’encertarem de ben segur!!

Som a peu de via , son dos quarts d’onze , ja li toca l’ombra i aquesta ja ens acompanyarà tota la via fins al cim.

Tot i que la via resta equipada no us enganyeu , no es un Love Climb d’aquestos d’ascalada comercial , tot i que els trams de grau estam molt ben o inclús massa equipats , en quant lo grau afluixa les excursions poden ser de barralet i bagall (cantimplora i entrepà per als que parleu malament lo català).

La via te dos trams diferenciats un primer fins a la feixa amb un determinat tarannà pel que fa a l’equipament , l’exposició i lo grau , i un segon des de la feixa fins al cim on tot s’apreta una mica mes , fins al punt que per poder fer l’últim pas de sortida a cim millor que porteu un estrep i una bona antena o prepareu-vos per un rabiós pas obligat de 6c , tot te una mes o menys seguida tota la via fins que arribes a aquet pas final , totalment desmarxat del criteri de la resta.

La roca prou bona tret d’algun petit tram on l’equipament generós li treu ferro a la cosa.

Lo primer 6B en ha semblat una mica apretat , els demes be o inclús algun una mica de regal.

Es una via que sense ser terrorífica si que us demanarà el seu temps i dedicació a l’hora d’ascalar-la , que us diguin el que vulguin però nosaltres creiem que cal portar lo 6a ben controlat.

Lo descens del cim mes que clar , sols us caldrà encarar-vos a esquerres tot seguint les fites fins arribar a les cadenes i d’aquí fins al bar en un bufar i unflar lo nino unflable , aquell del manic gros que la majoria tenim amagat a l’armari , aquell armari del que ens fa cosa surtir.....Vosaltres ja m’enteneu!!

ARRENCADA

SEGON 

UN LLARG

AQUET TAMBE ES UN LLARG

A LA MATEIXA VIA

ENCARA DEU SER LA MATEIXA 

LO FILL DE PUTA DE RADER

RESSENYA ORIGINAL 

FOTOSETMANAGALLCIM


LO XIST