dimecres, 21 de juny del 2023

VIA MARTA PROS V+A0(6C) 50m.-LA FORMIGUERA SUD-SANT LLORENÇ DE MONTGAI


 

Com ja hem dit mes d’un cop nosaltres no som gaire d’anar a fer vies recentment obertes.

Però també hem de reconèixer que som un fidels JUANOGUERS i ara mes encara per que ens paga generosament per anar a tastar i graduar les seves noves vies.

Us aviso que no som els únics que cobrem per repetir-les , si no a fe de que collons creieu que es que hi ha sempre cua a les seues obertures??

Podeu comentar-li aquet fet ja que sabem de ben segur que busca mes gent amb la que fer els mateixos tractes.

Es un home amb alts coneixements de màrqueting...............un màquina i un influencer .

Com que ja coneixeu el seu estil no ens estendrem , sols cal anar de xapa a xapa.

Al primer si arrenqueu del terra es un 6C , i si feu un pas d’abre 6b/+.

El segon es un bon V+ amb una petita excursió pel mig , lo d’excursió dit en comparació al tarannà de la resta de la via.

La roca es una mica tendra i us podria saltar alguna coseta , no va ser el nostre cas , però no patiu per la caiguda , es un pany prou vertical i ben assegurat.

Per baixar sols cal fixar-se una mica i cercar una fita que en no res us durà al camí de baixada......baixada.....ho torno a dir baixada.

Un cop trobat lo camí podeu baixar o també podeu triar pujar......no te massa solta per que al final fareu mes tomb per arribar al mateix lloc , però en hi ha que s’ho estimen mes així , no deixa de ser una opció tan valida com un altra , ves tu... hi ha d’haver gent per a tot....

Nosaltres us aconsellem un cop al camí girar a dreta i encarar-vos avall , es el que acostuma a fer la major part de la gent , no tots però si la gran majoria.

Be , un bona vieta que us farà ascalar sense estres i lo generós equipament permet apurar a mort i de fàcil combina amb les que te a la vora.

 ARRENCADA POTENTA

VERTICALOTA

NO SABEM QUI ES


LO DAVID PALAU

RESSENYA ORIGINAL 

FOTOAMB

LO XIST


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que no va bien es que no dices quien eres
LOGALLPOLICIASERGI

pepet ha dit...

Recordar-vos un cop mes que tots els comentaris son benvinguts sempre i sols si van degudament signats , si no s'esborraran.
AU BESITOS