dilluns, 7 de novembre del 2022

Però tot bé, no? 6a+ (ob) (100m)-AIGÜABARREIG-SOCOL DEL MONTROIG

 

Avui es dia gran per a la Gallada ,avui toca el sopar anual de bestioles , aquet any  amb la participació d’un personatge estimat per nosaltres i gran referent a Catalunya en el mes que noble esport d’entaular-se , lo magnànim PACA.

A estat un grandíssim honor poder comptar a la nostra trobada amb un gurmet de la seva alçada.....alçada?? be també alçada , a estat una gran joia tenir-lo a la vora de cara al plat , li volíem fer una placa commemorativa però al veure els preus vam decidir deixar-ho tot plegat en unes abraçades , son mes de proximitat i d’emissions zero.

També es escalador i music però no cal mencionar aquestes petites coses de la seva intimitat , no venim aquí a raspallar a ningú.

Be dons abans de la teca caldrà fer una miqueteta d’esport que no semblo que la taula ho es tot.

Anirem a fer-ne una de nova al sòcol del Montroig , al sector aiguabarreig , ara sembla que a la noguera tota la feina s’ha de fer al sòcol com si el fet d’obrir aquí dones punts o estatus social , ves tu , les putes modes de deu!!.

Com que aquesta colla van decidir començar-la per una via d’esportiva , nosaltres , sols per tocar els collons i ser travessers com sempre , decidim emparrar-nos per una via a l’esquerra començada i deixada estar de fa temps que lligarà mes amb l'estil del que ens espera per dalt.

La via es exigent , poc equipada , us farà ascalar de valent i a trams amb l’assegurança allà on nostre sinyo va perdre l’espardenya i dir que no es del tot fàcil l’autoprotecció.

Lo grau es obligat i pot ser una mica colladet.

Si no repetiu lo tres (com era lo nostre cas) al menys repetiu lo dos i ja fareu.

La roca , tot i ser prou bona , les presses petites te les mires dos cops , no es de lo millor del sòcol , no es com la de Solàrium , ni lo grau tampoc.

Es a dir , un primer llarg que no es seu , dos llargs intensos ben guapos que si son seus i un llarg de sortida que tampoc es seu que correspon a l'últim de la LORSON GÜELS del Solis i lo Tolosa.

Això si , les reunions ben còmodes com ha de ser.

Una bona via , dureta , estètica i dreta que si algo deixa clar es que la puta canalla venen forts i sense cap respecte per als del Inserso de la noguera , tambe cal dir i que ells ens acusen del mateix.......

Ressenya original tunejada


LO PRIMER


AQUI COMENÇA LO MARRO DEL SEGON


POTENTA ARRENCADA DE LO TERCER

FINAL DEL TERCER , CONTINUA L'ASCALADA DE MORRO


LLARG FINAL COMU AMB LA VEINA LORSON GUELS


A FALTA DE FOTOCIM TENIM FOTOROLE

RESSUM DE LA FESTA, PER LA RESTA NO PATIU, RES DE BO


LO XIST





 

1 comentari:

paca ha dit...

moltes gracies per acollir a una gallina vella.,va ser fantastic. Us odio,em feu riure i no ho soporto...llarga vida als galls!