dijous, 6 d’octubre del 2022

Llum de lluna, 6c+ (100 m), Serra de Busa

Molt bona via que se'ns fa curta, sobre un conglomerat bo, en general, excepte alguna arriba a reunió a controlar. Aproximem per a dalt, des del mirador, baixant per una canal que en 15' ens deixa a peu de via (track).

El primer llarg comença resseguint un arbre, fins amunt de tot. Curiosa escalada en oposició entre la paret i l'arbre. Al segon llarg surt Parce i me'l deixa preparat per encadenar-lo (de segon te'n pots fiar de tot). El tercer és el més dur i obligat, caldran tres pegues per endevinar el pas. Per a mi, els graus durs de l'L2 i l'L3 els intercanviaria.

I sortiu al mirador. De luxe. Bona via en un entorn idíl·lic. Edu, en volem més.

 

Material: alien blau i tòtems fins al roig.

 

Ressenya de l'Edu


Guapo lloc

Inici arborícola de l'L1


L1


Parce al percal de l'L2

L3


Lo Xist

Star Wars Fashion Week



2 comentaris:

Darderet ha dit...

A mi també em va agradar, però no tota en lliure. Aviam quan hi torneu per fer l'excel·lent veïna 'Terra endins'.

edunz ha dit...

molt b! punyent i difícil d'encadenar, el mur no dona treva. La més (semi)equipada de les obertes! haha.. petits i bons viatges

en la línia d'apretar encara més fort pels murs fantàstics (i escassos) de Busa d'aquest estil, molt recomenabla la molt ben oberta Si si, si vull, del Parce (moguda de via okupada a banda), molt bona!!
http://edunz.blogspot.com/2016/10/a-la-si-si-si-vull-busa-sud.html

el pany sud està farcit de línies molt bones, i que a poc a poc es faran el seu lloc dins la comunitat d'escaladors, algunes altres amb bon caràcter (tots els estils): El regne del camalot, La gran enganyifa, Germans de sang, King Kony, Embusats, Santa savina, Gest de gestes, Sol de tarda, i les no fetes xo pinten boníssimes Vacun fly, de l'Avar.., i tantes altres!! a banda de les clàssiques imprescindibles Costo de agosto, Jardí Botànic i la sempre palent Maneras de vivir, delícies dels excels cardonins.. o les més equipades Josep Mª Vazquez, o Regne del savinot i Molondrios paradise del Pelut i cia..

hi ha pany i molt per escollir!