dimarts, 17 de maig del 2022

PA SUCAT AMB OLI 80mt. V - DIEDRAGONAL 90mt. 6a- ESTRETS D'ALOS DE BALAGUER-ALOS DE BALAGUER

 

Continuem amb la visita als estrets del Talos .

Tot i que lo Gerard ens avisa que sols hi ha ombra fins les 12 , cal sempre demostrar que som Galls i no variarem en res el nostre ritme de trobada , rucades , mes rucades , que si un misteri o que si no trobo les claus.... que voleu , no s’hi pot fer mes.

El cas es que ens plantem tota la collada , tard , i al final li fotem fins que lo Llorenç en recorda que ja som al Maig i a la padrina ja la pentinen.

Ascalaré avui amb la PAM , ni ella ni jo som pas coneguts per fer ni bones ni proutes fotos , es per això que lo reportatge fotogràfic serà el que serà , de fet serà una bona mostra del que va donar lo dia.

Primer li fotrem a la PA SUCAT AMB OLI , una vieta de bona roca amb un primer llarg llarg , de poc grau però prou bonic i a completar amb trastets al gust , després ve un preciós llarguet curt mes  verticalet sobre roca collonuda.

 Després farem la DIEDRAGONAL , un primer llarg llarg i ajagut , on els peus seran els que juguen mes la partida per la presencia de molsa i amb alguna assegurança fixa escampada , de bon i fàcil complement amb peces de ficar i treure , després be un segon de molt semblant sols que te una apretada vertical al mig que lo Gerard i lo Jesús coincideixen en el V+ i la Pam i jo coincidim en el 6a , suposo que aquí l’estatura i lo manolisme hi deu jugar una mica.

Del cim a esquerra resseguint les fites i en 10 minutets a peu via altre cop.

Dos boniques vies semis de poc grau ideals per començar a remenar-se amb els trastes.

I per sobre de tot dos molt bones vies pel respecte demostrat pels oberturistes cap a els habitants de la zona , ascales i en tot moment vas trobant tot el que hi havia abans de que la humanitat i passes , toca felicitar-los per aquest fet i esperar que aquesta sensibilitat s’escampi a tot hom.

AU  ¡¡I SI HI VOLEU ANAR NO FEU LO GALL I MATINEU COLLONS!! QUE NO COSTA PAS TANT



FENT DE PADRINS CONTROLANT LO CARRER I COMENTANT LA JUGADA

RESSENYES ORIGINALS

SITUACIO

FENT CARDIO

DESCANS DESPRES DE FER CARDIO

ARA TOQUEN UNS ESTIRAMENTS

FOTOCIM


LO XIST

 

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

La solana us va deixar ben abatuts !!!

pepet ha dit...

Sembla....

Anònim ha dit...

Psha! No re. Aquests de ponent amb una mica de sol ja s'espanten.

Parce

pepet ha dit...

Noi , que les primeres calors son les mes fotudes i cal ser prudent.