dissabte, 8 d’agost del 2020

ARC DE SOBRE LES BESSONES O ALGO PAREGUT-SECTOR DE SOBRE LES BESSONES O PER ALLI AL COSTAT-CAMARASA-NOGUERA-LLEIDA

 

Avui tot fugin de les aglomeracions , ens atansarem de nou al sector de sobre de les Bessones de Camarasa ,  o no te nom o no el sabem , tant fot axi li direm  a cal Gall.

Anirem a un preciós arc de roca , que o tampoc te nom o tampoc el sabem , a pastar així l’anomenarem també.

Aquí lo sinyor Salla s’ha currat tres vietes la mar de majes , dos a equipar i una per acabar equipada.

Ara ve l’embolic , a veure si ho se explicar , segons t’ho miris  , si ho fas de cara a la paret la cosa va així ( si ho feu d’esquena ja pot ser que no ) ve dons valtros mateixos .

Una puja per la dreta de l’arc fins al centre , placa amb tres parabolts inicials i a equipar de gust amb un joc de trastes fins el tres , sols un pont de roca , creiem que pot rondar el 6a+ , reunió per despenjar-vos.

Altra puja per l’esquerra de l’arc també fins al centre , placa amb quatre parapontings o cinc (ara no recordo) inicials i també a equipar a dojo amb paratos fins el tres , sols un pont de roca , deu anar sobre el 6a .

Si pujeu per la dreta i vos casqueu tot l’arc a esquerres fins els parapors inicials de l’altra 6b , llavors un parell de jocs fins el tres.

De la reunió avals hi ha una d’esportiva per acabar que ronda el 6b+/6c .

Totes tres....... o quatre......o les combinacions que podeu fer la mar de xaladores i boniques i estètiques i fotogèniques i divertides i a l’ombra.

Al César li han agradat molt.

Au canalla que al final quedarà un bon sector per poder ficar tota la ferramenta que teniu.