dissabte, 11 de juliol del 2020

La Norte de Escales, 6b+ (185 m), Escales

Recent obertura de  Juan i la seva banda. Bona i ben trobada com sempre, cap exposició, i a gaudir de l'escalada amable. Ingent el seu treball de neteja. Us serà difícil trobar quelcom que es bellugui. Candidata a ser la més repetida de la zona.

Arribem d'hora al pàrking i, oh sorpresa, no hi ha ningú. Estrany en una via seva. Però no passen ni deu minuts i ja tenim allí a Juan Carlos, Josep Estruch i Lluïsa. No seran els únics que apareixeran per la paret.

Destacar els 4 primers llargs. Ben bons. L4 alliberat per Miguel Ángel i Juan en una recent repetició, resulta ser una 6b+ bastant amable sobre una placa tombadeta amb poca pressa.

El descens el fem per la cara sud en 2 ràpels de 55 m. Al primer us salteu la primera instal·lació que trobareu i us podeu arribar a la segona, resseguint la seva nova "Lolita la Flamenca" (ell és així posant noms). I d'aquí a la feixa.

Abaix ens trobem a Marisa i Juan  de passeig, i aconseguim que ens convidin a birra freda. Què més volem. Ens fa vies. Ens convida a beure. A la propera aconsegueixo que em portegi el material. No te habrías de morir nunca, òstias !

Material: Amb el que  diu la ressenya teniu de sobres

Ressenya original tunejada

Pepe a l'L1

L2

L3

L4

L5

L6



Arribant a la R6

Fotocim amb el bonic Serrat de Sant Salvador (Santorens)
Lo Xist