dilluns, 13 de juliol de 2020

ALPINISME DE SECÀ 6a 210m- SÒCOL DEL MONTROIG- CAMARASSABones gent , amb una mica de retard però amb bona fe penjo la piulada pendent d’aquesta , per nosaltres , una prou bona nova via al Sòcol del Montroig.


Com tot ja sabreu Lleida i part del segrià es troba confinada o no , encara no esta del tot clar i aprofitaré per fotre una mica de llenya .

Nosaltres els del Pla , de moment , ¡¡¡¡ si podrem anar a trepar !!! , mentre la pèste no s’escampi , que s’escamparà en quant comenci la re collida de la mansana, res quinze dies o poc mes .

 Ja es comencen a veure els temporers traginant pels camins , allà on no hi ha controls , no fos cas que els empaitessin i quedes la fruita als abres , majos o molt majos son quasi be tots i prou bona gent que no fa res mes que mirar d’omplir la panxa , pobres si no penquen no masteguen.

Però els demes ja fa molts anys que patim un problema al que ningú no troba solució , o no la vol trobar .

Gent sense sostre , ni contracte ni papers , ni les mes mínimes condicions per poder viure amb una mosta de dignitat , gent que arriba de tot l’estat amb els bitllets pagats per bones ànimes (CREU ROJA , CARITAS , AJUNTAMENTS , SINDICATS......) que any rere any , ens els engeguen per treure-se`l de sobre , tot i saben que aquí no podran pencar sense estar regularitzats i per que com cada anys sobra gent a cabassos ,  pobra gent sense cap control sanitari que arrosseguen malalties , ja em vist TUBERCULOSIS , SARRAMPIO......i ara COVID.

Aprofito també per fer predicció , després de la fruita dolça lleparan els de la verema.

 I ara venen les preguntes

 Si no fóssim el cul de Catalunya i d’Espanya ?? la cosa seria igual ??

I per que no els envien a LA MORALEJA , SARRIA , LA ZARZUELA o PUERTO BANUS ?? allí tenen mes calerons per ajudar-los.

Tot i tot amb molt de carinyo i sense cap re conya , o si mes no així ho mirem de fer , però una mica fins als collons de sempre la mateixa cançó i encara mes havent encara de sentir després per la premsa el que si som o no som , aneu-vos en a cagar a la via manipuladors de merda !!!!

ARA JA AMB EL PAP BUIT AL TALL

Aquest pany del single , molta gent de la zona se’l avia mirat , però al ser la carretera a sota , sempre el van deixar verge per no entrar en possible conflicte amb les autoritats , qualsevol cosa que caigui te molts números d’anar a petar a la carretera , be la gent de fora sembla que no ho veu així i esperem que no passi res pel ve de tots i de la zona.La via tot i que fa un parell d’anys que es va obrir esta encara per coure per que no hi ha passat ni deu , l’herbassar campa al seu aire , la Ruda també .

Es una via poc equipada , però amb bones possibilitats de fer-ho , sols que nosaltres recomanem repetir els camelots 1,5-2-3 i portar al menys un 4 , endolcirà lo transit pel tercer i per l’últim llarg .

A destacar el diedre del tercer , bon llarg i el següent , dret amb bones bústies.

La roca es prou bona , sols al segon podreu trobat alguna crosteta a vigilar en el tram equipat.

Una via prou variada de passos i tècniques , cada llarg te el seu que i no us explico res mes que li treu la gracia , si aneu amb el V+ coll aval la xalareu segur.

La baixada millor pels ràpels , la retirada a peu es molt romàntica però bastant senglarossa i millor dur pantalons llargs.

AMB BONA GENT AL CIM

 RESSENYA TUNEJADA


LO XIST