diumenge, 23 de febrer del 2020

FLOR D'AGOST V+ A1 (6a+) 100m. -SOBRE LES BESSONES-CAMARASA


Dissabte em toca sortir tot solet per que cap de la colla em vol acompanyar , que si vai ascalar ahir , que si dema marxo de viatge , que si tinc al crio i demes punyetes que fan anar per no anar amb mi , snif snif.


Decideixo que , tot sol i abandonat , anar-me’n al MONTROIG a fer l’ultima obertura del Joan i lo Mamerto DECLARACIO D’INTENCIONS.


Abans de pujar al MONTROIG aniré a fer un café al PERE  a veure que s’hi cou , i just a la fusta , em trobo la canalla de Camarasa ( MARC i RAMON) que amb lo Rogelio van a fer la primera a una via nova , osti quina sort , bona gent , via nova , paret nova i companyia , PREFECTE!!!!  A demes que aquesta vegada faré una via que no tindran ni lo Jesus ni lo Cesar , dia redó. 


La paret en qüestió es troba just a sobre de les bessones , poca aproximació encara que pit a munt , ja em fan suar a la pujada els cabrons , no hi ha res com tenir vint i pocs anys.


La via comença per una mena de diedret que cal ascalar , a les afotos veureu al RAMON marcant-se un bon expo per ficar la segona peça , no cal , es poden ficar peces inter mitges però es que aquesta canalla van molt forts , un bon llarg d’autoprotecció V+ mantingut.


Lo segon es el mateix  diedre ara mes ample , mes definit i mes dolcet , de bon amanir tant com us vingui de gust sobre el IV+.


Lo tercer es la continuació del mateix diedre ara mes vertical i d’ascalada mes variada amb una sortida de diedre curiosa , sobre el V+/6a .


Després canvi de reunió per una feixa amb camí prou marcat.


Ara arribem a la cirereta del pastis , un precios llarg sobre bona roca  amb final de traca i mocador , una curta fissura vertical a collons  a protegit i sobre roca d’escàndol , sobre el 6a+.


Els llarg son curts , als tres primers podreu fer combines tres llarguets o empalmant 1º i 2º o 2º i 3º , tal com us surti del pebrots.


Equipament , a les reunions dos parapors , tres pitons i un pont de roca al quart .


Baixeu rapel.lant , es pot fer caminant però el tomb es important segons diuen ells.


El nom li ve per fer referència a la quantitat de mocadorets de paper , bruts de merda o pixum o mocs , que la gent escampa lliurement per tot arreu. Uns cracks aquesta nova generacio.


UNA BONA VIA QUE VAI GAUDIR A COLLONS PER ELLS I LA ROCA , FA PATXOCA VEURE CANALLA QUE S’APUNTEN A LA CLASICA.


 PRIMERS METRES

 V+ MANTINGUT A ASCALAR

 SEGON LLARG

 BON DIEDRE PER GAUDIR

 TERCER

 MES DIEDRE 

 EM DEIXEN FER LA PRIMERA AL BOMBONET , PLORO D'EMOCIO

 AL TALL DEL LLARG

 LO MARC A PUNT 

 PRECIOS FINAL DE VIA 

 LO MANOLET CONTENT 

 FOTO COLLA AMB PADRI ARROPLEGAT PEL CAMI

 SITUACIO

RESSENYA CAL ROGER

LO XIST