dilluns, 17 de febrer del 2020

DIRECTA MARIOLA 90m. MD+ (6a obligat)-PALA ALTA -MONTROIG

Aprofitant que avui lo Cesar no hi es , anirem a fer una bona via que ell no ha fet , així tindrem una via que ell no te i ens negarem a repetir-la amb ell per que aquesta feta tingui durada , molta durada en el temps , es mes trucarem a tota la colla per que no l’acompanyi ni deu.

No es mal xicot no , però comença a fer ràbia lo fort que esta i la quantitat de vies que lo cabró fa sense nosaltres , no direm que sigui enveja no , però si que es rencunia , mala folla , farfolla , empudegamenta , ullera i.... ho deixaré aquí per que crec que ja se’m ha entès prou be.

Es una via amb un fàcilment reconegut segell CAUBET , cap assegurança fixa i els cops de gas necessaris que acostumen a demanar les seves vies , dintre de la TAK BAND era , pot ser , l’exponent mes fidel a l’ascalada neta , tot un crack d’això que ara en diuen CLEEAN , a mi aquesta paraula sempre m’ha recordat a aquells famosos mocadors de paper que crec que es feien a la RIBA.

Sols arrencar els peus de terra ja te’n adones on collons t’has ficat , uns primers metres que transiten sobre roca no gaire agraïda , presses romes i de mal protegir , la ressenya diu expo , no un es expo de deixar-t’hi la pell però si d’apretar les dents i lo cul , despres la cosa ja afluixa i va per roca millor i de fàcil protecció.

Lo segon es un regal de la serra per qui s’hi i vulgui atansar , bona roca , vertical , continuïtat , estètic , no el podreu cosir però si ficar-hi bones peces , no us explicaré com va per que li treu la gracia de les vies netes a navegar i on demostrar la vostra traça d’ascaladors del CLEEAN–EX , tot i que si mireu lo blog del JESUS ,ell si que us en fa cinc cèntims , però millor aneu a vista que lo llarg s’ho val.

Després  arribem a la MARIOLA MOTORS , encetem el seu rader llarg i un cop després dels primers passos del famós diedret de 6a  i per tal de seguir sense expansions ens emparrem per la continuació del mateix estètic diedre , IV  grau , que seria la continuació natural si seguim lo traç de la roca.

En resum , una molt bona via amb un traçat descarat , net i amb regust tant en el grau com en el  concepte CAUBET CAUBET.

 CULET APRET

 DESPRES MES DOLCET

 MAGNIFIC SEGON

 UN REGAL DEL MONTROIG

 MARIOLA MOTORS

 V+ DÈPOCA O 6A ACTUAL

 VARIANT GALL

 FOTOCARADEJATOCABIRRAALBAR


RESSENYA MANGADA A INTERNET I TUNEJADA

LO XIST