diumenge, 9 de desembre del 2018

Fanal Nocturn, 6a+ (255 mts), Cap del Ras, Montsec d'Ares

Portem mig matí voltant pel Montroig a veure si escampava aquesta puta boira, i hem acabat, com no, al Montsec. Jesús encara no havia fet la Dos Tontos, i cap allà ens enfilem. Ah però, calien tickets per entrar-hi, i als antecessors tampoc se'ls veia gaire espavilats. És lo que té l'escalada "comercial". Així que ens movem cap a la Fanal Nocturn. Ruc de mi, em miro la ressenya i no sé perquè, m'espero una escaladeta tranquila i fàcil. I Déu n'hi do com apreten els VI.

El sorteig em va de cara i surto a l'L1 amb una potenta arrencada de 6a+, particularment difícil si ets petit. Jesús comença el seu  festival d'empalmaments, unint l'L2 i L3, fàcils i bonics llargs,  de manera que he de sortir ensamblat els primer metres. L'L4 torna a collar-me una mica, però és ben bo. Jesús empalma un altre cop (L5+L6) i torno a sortir a l'ensamble. L'L7 torna a ser collonut, amb una excursió considerable entre el primer i segon bolt on la dificultat és la sortida del primer bolt. I per acabar, 15 mts fàcils, i em trobo preparant-me per un altre ensamble no sigui que continuï fins al cotxe.

Mentre tant, veiem a Pepe empudegat per baix, a la pista, i renegant pel wassap que algú li ha fotut una via. Tenia que venir amb Sergi, però al gall major no se li acut res millor que aixecar 15 Kgs de bon matí i quedar-se enganxat. Tant estudiar i pa què ?

Un gaudi de via, amb un dia radiant i enorme companyia.

Material: Amb tòtems, uns pocs tascons i 12 cintes feu.

Ressenya

L1

Jessús empalmant L2+L3

L4

L4

L5

L7
R7

L8

Fotocim
Lo Xist