dimarts, 17 d’abril del 2018

14 d'Abril de 2018-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Paret de la Formiguera-EL ABERRONCHO 90 M. V+

   A “Cal Gall” sabem de tot, sabem lo que son els MASTERS, i no un de qualsevol, no! Si no, els de veritat , els que et poden dur per la vida amb el cap ben alt, sempre mirant on es el pròxim clau, parabolt o cosa semblant on t’hi puguis “agarrar” amb força i seguretat.
   Però nosaltres donem el títol de MASTIR , i us preguntareu : Que collons es això? Pues molt fàcil, es un Mestre de LASTIRS , un GALL que a mes a mes de pujar la corda , ho fa amb mestria i una part de sacrifici (Màrtir) vers els GALLS menys agraciats en l’art de pujar parets.Tenim MASTIRS Il.lustres però com som envejosos no direm noms.
   Es per això que un bon MASTIR no pot renunciar mai al seu títol, ja que s’atorga per aclamació i no es perd mai mes , ni “honoris causa” ni punyetes. 
  A part d’això també tenim molt de respecte a d’altres MASTERS que creiem que son , o han estat importants, en el créixer del Galliner i la mostra gràfica següent així ho demostra. Jutgeu vosaltres mateixos, tot i que com ja sabeu, ens importa molt poc el que penseu.


  LA VIA:

RESSENYA DELS APERTURISTES

   Aquest dissabte el temps ens va donar temps per anar a trepar una mica , previ esmortzament d’un plat de Callos de ternera al Pere de Camarasa (No del meu gust però) ens en vàrem anar cap a la Formiguera a fer la via “El Aberroncho”.
   La paret una mica molla i plena de gent (Lo Pep de Cervera i la seva colla) la via agradable, tot i que al últim llarg em vaig agafar a una cinta (SI, QUE PASSA?) i es que estic fluix de molles.
   Aquí teniu unes fotos del “Evento”:










AVUI TOCA JEROGLIFIC


Que es mereixen els embusteros?
(No us direm la solucio mai)


2 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Molt majos us trobo a les fotos. Però que molt majos esteu.

Merto ha dit...

Vols dir que aquestes fotos son de la via ?
Semblen de l'atac de banyes.
Un ??? de mastegots ? en tot cas molts,

Mamerto