dijous, 30 de març del 2017

El Jardín Keledén, 6b+ (120 mts), Pala Alta, Montroig

Bona creació del tàndem Canito/Segarra on trobareu de tot: diedres nets i atlètics,  plaques magnífiques i equipades, fissures netes i jardins d'exuberància tropical.

L1. Bon inici en un diedre evident, de bon protegir, amb un flanqueig finet on la vegetació us donarà pel sac de mala manera

L2. Arrencada en un mur vertical, però ben protegit amb un parell de pitons on la roca no és tan bona. Sortint del mur, fàcil a buscar la placa de ponent.

L3. Placa de ponent. El millor llarg. Excel·lent i ben protegit mur. La dificultat està en els dos primers xapatges. Us caldrà buscar una posició "còmoda", cosa que vol dir xapar amb la xapa a prop. A partir d'aquí, sostingut però més fàcil.

L4. Bonic diedre senzill que va a buscar el jardí de la segona feixa.

L5. Curta fissura d'inici dur, tirant enrera, i on costa trobar la posició per protegir-la. Per a nosaltres el pas més dur de la via està aquí. En lliure caldrà jugar-se un vol llarg, ja que haureu d'escollir entre posar friends o tirar amunt.

Marxem contents, amb tot encadenat, i de baixada provem alguna via d'esportiva del congost de l'agulla dels pelats. Les que estan baixant a la dreta. Molt bones, per cert.


Material: portem àliens, tòtems, tascons i C#3 i #4  (Amb un joc complert de tòtems els àliens sobren)


Rssenya original modificada

Ressenya de la Guia d'Escalades al Montroig


L1

L'Ari al L1 collint enciams

L2

L3. Placa de ponent

L3

L4

L5

Fotocim


Lo Xist