dilluns, 26 de desembre del 2016

Bon Vent i Barca Nova, 6a (65 mts), Sòcol de la Porta del Coll, Montroig

Matí post-party-sopar-de-nadal espectacular a Montalegre. Puja Jesús, carregat de petards per espantar els hostes, però fa tard. Tot Déu està ja de peu. Decidim anar cap a la Gall-i-Oli amb Ari, ja que encara no han tastat la desestructurada roca d'aquesta evident línia, però això ja us ho contarà ell.

Jesús ha de marxar i com encara queden un parell d'horetes de sol, anem a fer la primera repetició d'una nova obertura de Salla. Al primer llarg surt Ari, amb un pas de bloc que es pot escaquejar per l'esquerra, i algun pas finet als primers bolts (allunyadets) que Ari es protegeix amb un àlien groc. És un 6a de currar-s'ho (si no més).  El L2 potser és una mica més facilet (6a), però sortint del 6a hi ha un extraordinari viatge fins a un pont de roca, sense possibilitats de protecció, senzill, però que caldrà anar tranquil. La sortida buscant la dreta del sostre, neta, fàcil, amb bona ganda, de bon protegir i boníssima.

De material n'hi ha prou amb àliens, tascons petits/mitjans i tòtems.

Molt bona via, amb roca extraordinària, ben sanejada i un segon llarg espectacular. Per gaudir. Apa doncs, a fer el sopar de Nadal que la família espera.

Salla-Ressenya

Ari al L1

L2

Final del L2

Arribant al cim

Fotocim



Lo Xist


2 comentaris:

LO SERGI ha dit...

Es nota que hi ha passat lo Salla, marques de blocs caiguts...
la ressenya es del Salla? perque si ho es, li haurem de fer un curset!!!!

Csar Fdez ha dit...

La ressenya és del Salla. Sí. Apunta'l a la mateixa acadèmia a on li van ensenyar a llençar blocs