dimarts, 15 de novembre del 2016

LOS TIRILLAS 6a-A1-PARET DE L'OS-SANTLLORS

Això de fer-se vell te les seves coses…el cas es que aquest cop porto la càmera d’afotos però no la tarja de memòria…o sigui que la càmera i jo anàvem a conjunt…sense memòria.

Per tal de fe bona aquella dita que diu que quasi be tot te solució , tirarem de foto teca i penjarem unes fotos del 2010 fent la primera repetició, sols caldrà que hi fiqueu una mica de voluntat i una mica d’imaginacio.

Aixi es que a les fotos que surto jo hi heu d’afegir uns anyets i a les que no surto jo , feu veure que es lo SUKA , també porta ulleres , també es un bon xicot i bon ascalador , sols que lo SUKA es de Pons i lo TATO de Lleida.

Quedem una collada a Cal Jaume i després de fer lo borinot una bona estona  repartim fenya i decidim que lo Suka i un servidor anirem a fer la TIRILLAS del mestre HUANG.

A la bora tindrem als masters l’ Ignasi, l’Oscar i lo Marik.

La via es prou bonica amb un primer llarg bastant equipat en dos trams ben diferenciats , lo primer dretet  i lo segons ajagut i de peus  , amb un pel de molsa que li acaba de donar el seu puntet ,V+.

Lo segon llarg pràcticament equipat , comú amb la TRAVESIA , es verticalot amb un pas a equipar de desplom atlètic a collons de 6a+ o 6a/A1 , que lo SUKA solventa com si res , la roca es  bona ,millor del que pugui semblar a primer cop d’ull , en acabar les dificultats anar a la dreta a cercar una reunió sota un diedret.

Lo tercer poc equipat,  inicialment obert en artifo , es per xalar amb un diedret tècnic i fi  inicial a equipar be amb micro friends C3 o tascons petits petits , un pas punyetero al mig i una sortida a cim en així mig sostre, nosaltres li donem en lliure 6b+ i segons lo HUANG obligat V/A1.


Una bonica via variada de passos  i sobre roca bona, sols els primers metres equipats no acompanyen la tònica general però sense poder dir que es roca dolenta del tot.


 RESSENYA CAL JUAN GUTIERREZ ALIAS LO GUTI

VERSIO LUICHI

 PRIMERS METRES ROCA A CONTROLAR

 FISURA DE BON EQUIPÀR

 LO TATO QUE REPRESENTA QUE FA DE SUKA AL 6a+

 LO TATO FENT DE SUKA A LA ROLE

 ARRENCADA PUNYETERA DEL TERCER

 DIEDRE INICIAL DE FINURA

 ATACANT LA MENA DE SOSTRE FINAL 


FOTOCIM


LO XIST


2 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

Fototeca!! Això ja és el summum !!

pepet ha dit...

I pornoteca tambe...que t'has pensat tu?