dimarts, 29 de novembre del 2016

Cabaret Galàctic, ED- (240 mts), Roca dels Arcs. Vva. de Meià

Avui toca acomiadar a l'Òscar, que se'n va a currar una temporada a latituds més càlides, i com no vol prendre mal li escollim alguna cosa equipadeta. O quasi. I s'emportarà un bon regust de boca, ja que la via és bona, bona. Té roca excel·lent, amb les característiques gandes i ratlles de la paret; atlètica, contínua, i no massa dura, tret d'un parell de passos que poden azerar-se; i reequipada amb bolts, això sí, amb aire.

Els tres primers llargs els fa l'homenatjat, amb un L1 que té un pas d'inici a escollir: o fas V+ sense protecció o poses l'àlien i perds el bidit. Aquí ja veus de quin pal van els V+/6a de la paret. Particularment duret el L3, on cal arribar amb el 6a sobrat i bé de cap. Als tres següents surto jo. Un L4 amb un pas de bloc (6c). Es pot resoldre amb un llançament però azero. La resta fàcil. L5 impressionant placa amb ratlles que acaba amb un diedre estrany i difícil de protegir (6a). El L6 el seguim pel seu traçat clàssic, obviant la variant directa. I acaba l'Ari amb un molt 2 bons llargs fàcils que empalma i un L9 amb un altre pas de bloc (6b) de llançament. Si porteu un tòtem roig, li poseu al forat i sortiu en A1 com a campions.

I la baixada ja la coneixeu. Si a més està xopa, doncs un drama. Poc a poc i bona lletra.

Material. Unes 13-14 cintes (llargues i curtes) i àliens. I si voleu minimitzar riscs, amb els tòtems del groc al roig anireu de luxe.

Company !!  No curris gaire i torna aviat  ;-)

Aquesta és la ressenya que vàrem emprar

Òscar al L1

Flanqueig al L2. Compte amb els V's
L4
Boníssim L5


Arribada R5

L9

L9 tibant del tòtem vermell

Fotocim

Lo Xist


1 comentari:

Unknown ha dit...

intentare no currar gaire , pero no prometo res
per cert lo xiste , mira que l'he vist vegades pero encara ric ara