dimecres, 26 de desembre del 2012

7 de Desembre de 2012 - ALT URGELL - Roca Narieda Sud - GRAN MANITÚ - 310m V+

Ressenya Made in LO GALL

     Es de domini públic que el cervell d’un GALL no dona per a molt i que la seva capacitat per emmagatzemar dades es força limitada, però, ves per on les vies pendents i ,que en el seu dia, es va decidir d’anar a fer-les , no cauen mai en el oblit.

      Anem a pams. Resulta que ja fa temps vàrem fer una sortida a Roca Narieda , era quasi una col·lectiva per la quantitat de gent que érem, i …. Ves per on!!! Lo cabasudo del Sergi, va i es deixa los gats al cotxe, (es mes ruc que una sabata) i es que com tot lo dia li fot al bec i no para de soltar Kikirikis…. Després passa el que passa. Resultat: lo pobre Lluis, molt patidor ell, es va quedar amb les ganes. Així dons, “lo prometido es deuda” i aprofitant el pont de la “prostitució” (amb tot el respecte a les dames que s’hi dediquen) ens vàrem enfilar corriol amunt i ens la vam passar per la pedra, la Gran Manitú es clar (malpensats)
     Via plaquera amb el tercer, cinquè i sisè llarg per gaudir de la escalada i els altres tres llargs per a relaxar-te. Una bona combinació per a quedar satisfet. Au!!! A mirar fotos si voleu.

 Lo Sergi i lo Lluis al L1
 Lo Sergi a R1 i lo Lluís al L2
 Lo Lluis a R2 i lo Sergi al L3
 Lo Lluis arribant a R3 i al inici del L4
 Lo Lluis a R4 i lo Sergi al L5
 Lo Lluis treballant els bessons de les cames de forma cruel al L5
 Lo Sergi a R5 i lo Lluis al L6
per acabar de rematar la feina 
 Fantastic pas final del L6
Fotocim


PER NADAL TOTS LOS GALLS AL SEU CORRAL