dijous, 20 de desembre del 2012

1 de Desembre de 2012 - MONTROIG - Pala del Coll - NEM (Sortida per la SMEAGOL) - 80 m. 6b

La Ressenya la trobareu en aquest mateix Bloc
a la etiqueta Montroig-Pala del Coll.
(es que tot se us ha d'explicar)



     Després de uns quants dies de feina al Bloc ,(l'hem estat refent per que les fotos se'ns havien "cruspit" l'espai gratuït de Blogger i , es clar, lo de pagar per posar fotos..... serà que no! ) avui publiquem unes fotos de fa vint dies i que el nostre GALL  Nico , ens ha fet arribar a la redacció.
     La via en qüestió es la Nem i sobre ella no direm gaire cosa , ja que el nostre insigne GALL Juanill logallderamenram, ja en va fer una bona explicació. Sí que posarem el comentari breu i concís dels artistes.

L1/ El mes bonic L2/ Comença per una fissura dreta esquerra en travessia, si no fas el pas en lliure(6b+/6c), has de fer un Ao d'un friend per arribar al segon parabol, passat aquest, sortida fàcil amb roca una mica trencada. L3/ Llarg dur i amb roca una mica trencada, L4/ Via Esmeagol, nosaltres varem aprofitar per sortir per aquest  últim llar que esta  casi en la vertical de la Nem  Resumint, via recomanable curta però intensa. 
Lo Victor al L1
 L1 Fantastic
 Arrivant a la R1
 Lo Victor al L3
 L3

 Sortida per la Smeagol
 Bones vistes

 Fotocim

LO CLIP : 
sense comentaris

1 comentari:

Anònim ha dit...

el dissabte passat la varem repetir amb lo Pep ilo Luichy ell va empalmar el primer i el segon llar i el va encadenar al roc punk i jo aquesta vegada també vaig encadenar.

Lo niko.