dilluns, 3 de juny del 2024

LA FESTA DEL PACA 180m 6b/Ae ( V obligat)-PELADET-TERRADETS

 

Avui toca fer-li la pilota a un gran , però que gran i en tots els sentits i direccions homenàs .

Un gran ascalador i millor home , ferm , decidit que va pel dret i sense pels a la llengua , el que a Lleida en diem un bon verro si senyor , sols li podem retreure que li diu botifarra a la llangonissa ( si si!! puto corrector acamacat!!.....¡¡ LLANGONISSA!! ) però li perdonem per ser ell .

També li diu estreps a les ascaletes però aquí ja no hi entrarem.

D’ell em aprés que “pedal” pot ser algo mes que agafar un bon gat , que "A4" pot ser algo mes que un cotxe , que quant diuen "ascalada artificial" no es refereixen expressament a l’ascalada esportiva , en fi tot un referent a cal GALL i un pou d'informació on abeurar-nos.

Força PACA i no dixos mai d’ascalar ni de riure ni der fer-nos riure .

Ara ja amb lo PACA ben ensabonat us explicarem una mica la via.

La trobareu semi equipada amb una bona representació dels estris d’altres èpoques  , pitons i amb alguns d’ells casolans  , ponts de roca , reblons i spits . La veritat es que algunes peces i sobre tot els ponts de roca demanen ja una restauració , sense ser perillosa si que cal dir que  algunes peces potser no aguantarien una pinya.

Demanen plaquetes recuperables , però mireu que siguin de les de pas mes gran , els reblons son dels dobles així com ell , tot i això  no son imprescindibles.

Lo segon i lo tercer  , donada la mes que rebonica primavera que estem tenint , a rogles son una espectacular selva de matoll mediterrani , preciós!!

Ombra fins la una o així.

L’últim es una flipada de llarg , guapíssim, al dos ens va agradar molt , sols per aquet llarg ja val la pena fer la via , no volem dir es que la resta sigui dolenta , però aquet li puja lo llisto un pujal.

Al la darrera role i hau un poll , un híbrid de voltor i estruç , lo pobret pot i ho fa això d’amagar lo cap a un forat que te a ma , ara ja esta ben esqueradet i a punt de volar ,  ens va semblar que la nostra puta presencia la va entomar mig be allí fent l’estruç , però millor no feu com nosaltres i aneu-hi passat lo juny .

Com que anàvem amb mes colla uns a la NYEROS i altres a la MEL , vam rapelar tots per la PADRI de la MEL , tres ràpels ben còmodes i a terra.

GRACIES PACA PER AQUESTA FESTA .

ARRENCADA

LO SEGON 

MATOLLEJANT

L'HIBRID I L'ESPÈCIMEN

MOLT MAJO LO CINQUE

RESSENYA DE L'HOME ENCICLOPEDIA

LUICHY TENIM PERMIS PER PENJAR-LA?? 

JA DIRAS....


AQUAREL.LA  HIPERREALISTA

LO XIST


 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El matollejant era per la placa de l,esquerra!

Com que d,estreps s,en duen 2,estic disposat a anomenar un ascaleta i l,altre pedal

pepet ha dit...

Cesar...mira que diuen, que no soc l'únic que s'encigala!!!

Csar Fdez ha dit...

Paca, ja li vaig dir que s'havia encigalat.
Però és curt de vista i no va veure el buril de l'esquerra. És com escalar amb rompetechos

Anònim ha dit...

Carallot , pero si parla se tu borinot!!