dilluns, 20 de febrer del 2023

VIA DEL KILLO 100m. V+-ROQUES DEL PELAT-VILANOVA DE MEIA

 

Fins als collons de l’excés de tecnologia.

Dilluns pel mati , he d’anar sol a fer una feineta a l’observatori del Montsec...

Quant arribo al coll d’Ares vec que la vessant nord esta nevadeta , no tinc clar si després de tornada podré pujar . Decideixo que si es així guillaré per baix , per Pont de Montanyana , dons au som-hi!!

Surto del tall i efectivament no puc pujar , giro cua i m’encaro a vall , la pista a les obagues encara te prouta neu , un pam si fa no fa , i com que gairebé tot es obaga dons això , tot nevat.

La cosa va sobre lo previst , alguna culadeta que altra però tot be no?

A mitja baixada trobo una petita pujadeta que em fa la punyeta , lo parato diu que no vol pujar.

Decideixo que anant fent la balumba i anant ficant branquetes a les rodes me’n  sortiré i així es com tot convençut començo les maniobres.

La qüestió es que em tocarà anar sortint del cotxe tot sovint per poder fer les preparamentes i les aguaitades pertinents.

Però a collons... en una d’aquestes maniobres en quant ho tinc tot a apunt i vui tornar a pujar al vehicle , que es engegat i per suposat amb les claus al pany....¡¡¡¡¡LO FILL DE PUTA A BLOQUEJAT LES PORTES!!!.

Ja em veus a mi , allí al bell mig del Montsec , a prendre pel cul de qualsevol lloc i amb lo mòbil a dintre ......i que recollons pots fer? Dons sols això , tocarà agafar un pedrot i petar lo vidre.

ARA VENEN LES PREGUNTES....

A quin collons d’enginyer cap de suro , curt de gambals , carallot de mena , cap de cony , llondro , ximplet , pastanaga , pallús , sapastre i cul d’olla se li pot arribar a passar pel cap que es una bona idea que un cotxe s’aguï de bloquejar sense mes??????.

A quin cony de merda d’oca , estripada , carnussa , mal agatxapada i cau de pela canyes de fira de merda li tocaria lo títol al cap de cony aquet??.

I per sobre de tot , a quin fabricant cap de brot , somiatruites , capsigrany , llepaculs , tanoca , talòs , poca solta se li pot acudir de fer-li cas a l'estripat aquet de l’enginyer???.

Em diuen que això es per que als urbanites no els robin als semàfors....¿¿¿DE VERITAT?? ¡¡¡Això pot ser una raó per donar pel cul a mig mon!!  ¡¡Ara encara em cago mes i mes fort en tots els implicats!!!

AU A JA DESFOGAT LA VIA.

S’ha de reconèixer que lo traçat es del tot lògic , s’ha de reconèixer que l’estil es prou encertat i s’ha de reconèixer que el lloc es preciós.

Però a part d’això la gracia l’haureu de buscar en la seva “roca” i en l’equipament , no en busqueu gaire mes...

Tot i que a nosaltres en ha agradat prou , dir-vos que per als estàndards normals de morro fi d’avui dia la puntuació de ben segur serà baixa.

No dúiem lo cinc i tampoc l’hem trobat a faltar.

Lo grau l’hem trobat be sobre els estàndards actuals.

En fi , una via rapida de fer i facileta , sobre roca els trossos que en te , poc equipada i que us demanarà de fer  alguna excursioneta de tant en tant.

El nostre pronòstic es que no hi hauran cues.

Au i penseu a prendre sempre les claus quant sortiu del cotxe.

PRIMER 

ROCA?...BE SI ROCA!

ARA SI ...ROCA

AQUI COLLONUDA , SOLS TRES METRES PERÒ COLLUNUDA

RADER  



PRIMERA PART

DESPRES DE LA FEIXA

FOTOCIM

LO XIST



 

3 comentaris:

Gerard ha dit...

graduar a l'alça en cinquè superior al Montsec, nose quines vies hauran repetit a Vilanova de Meià però bé, la persepcio de cadascú està bé observar-la.

Gerard ha dit...

i no em refereixo als galls! au i les claus sempre a sobre

pepet ha dit...

Nosaltres som fidels seguidors del Jim Bridwel i creiem com ell en una unificació de grau global tant per zones com per paisos i es per aixo que sempre parlem del grau actual com a punt de referencia genèric.
Au majo besitos.